Get fit!

by Andreea Vasile

Cori Grămescu

Să ai puţine kilograme nu înseamnă mare lucru când vine vorba despre a avea un corp “în formă”. Ştiu că atunci când vine vorba despre “a fi în formă”, să mori de foame “ca să dai jos kilograme” e una dintre mantrele pe care le auziţi şi le tot auziţi. Nici mersul la sală nu garantează mereu reuşita mai ales dacă sala la care mergi mizează pe neştiinţa clienţilor care necunoscând cum ar trebui să arate un anume program, iau de bun faptul că un instructor ştie ce face. În Bucureşti, sunt zeci de săli de sport cu sute de instructori. V-aţi gândit vreodată cine sunt ei, de unde vin şi care e pregătirea care le permite să-i înveţe pe alţii ce să facă şi, mai ales, CUM să facă bine şi corect ceea ce fac?

*

O cunosc pe Cori Grămescu de peste 3 ani de zile. De dinainte să devină antrenoarea vedetelor, de când era o tipă tunsă scurt, cu părul blond, un fel de Pink, şi la vorbă, şi la port. Cori este o femeie dintr-o bucată şi d-aia mi-a plăcut de ea de la început. Am o atracţie pentru tipul de om “ce e-n guşă şi-n căpuşă” pentru că sinceritatea lor te asigură că în preajma lor nu ai cum să te arzi. Sunt acei oameni, asemenea ei, care au un ghid interior care-i determină ca atunci când spun ceva, din punct de vedere profesional, să aibă şi acoperire pentru ceea ce spun. De exemplu, pentru că are notorietate, Cori ar putea s-o lase baltă cu învăţatul sau să se bazeze pe ce ştie şi cunoştinţele respective să le rotească over and over again. Ar putea să se bazeze pe faptul că o cunoaşte lumea, că e pe un val de popularitate şi să se mulţumească cu asta fiindcă merge. Când pentru majoritatea obiectivul este ca lucrurile să iasă uşor, să se aşeze, să se aranjeze, Cori e pe partea cealaltă: ea vrea să înveţe mai mult. Şi o face.

*

Cori nu e un antrenor obişnuit, nu pentru România. Toate cursurile pe care Cori le predă au în spate şcoală. Cori are atestate pentru tot ce face. Caută, pleacă, îşi rupe corpul şi capul în tabere sportive de câte o săptămână în care face sport 10 ore pe zi ca să fie mai bună pentru cei de acasă. Îţi spune să nu-ţi baţi capul că ai 70 de kilograme pentru că “să fii în formă” înseamnă să ai musculatură şi osatură puternice, să pierzi în centimetri odată ce începi antrenamentele, să te simţi al naibii de bine că lucrând corect şi dedicat, ai energie.

*

Aşa că în luna decembrie Cori îţi propune programe speciale dacă îţi faci abonament la sala ei, Lady Fit Gym.

“În luna decembrie*, Moș Crăciun vine la LadyFit Gym cu oferte promoționale și cu promisiunea că vei scădea minimum 3 centimetri din talie până de sărbători!

Cadoul #1
La încheierea unui abonament de 12 ședințe la sală și 8 ședințe la masaj anticelulitic, primești 2 împachetări cu chocofango! Efectele benefice ale împachetărilor cu chocofango se văd imediat după tratament, când apare o senzație plăcută de confort și îmbunătățire vizibilă a calității pielii.

Cadoul #2
La orice abonament de 12 ședințe încheiat în luna decembrie, primești 2 ședințe de masaj anticelulitic**. Mai mult decât atât, Cori Grămescu îți oferă o ședință de consultanță în nutriție și te ajută cu dieta! Ai o oră la dispoziție să stai de vorbă cu Cori, care îți va răspunde la orice întrebare legată de nutriție și un stil de viață sănătos! ***

*Oferta este valabilă pentru abonamentele încheiate în perioada 2-23 decembrie, când luăm vacanță. Abonamentele sunt valabile o lună, cu prelungire de 2 săptămâni, din pricina sărbătorilor.
** pentru masaj se face programare cu o zi înainte și se anulează cu minimum 24 de ore înainte, altfel se bifează ședința
***întâlnirea cu Cori se face pe bază de programare”

*

La Cori totul este despre a fi true şi real. Vă vorbesc despre ea cu dragoste pentru că ştiu ce face şi cum face ce face. Crezi că 3 centimetri sunt puţin lucru? Fuck no! Give it a shot: sunt clase la care, din prima săptămână, vezi că hainele pică altfel pe tine. Şi, repet, poate cel mai important în toată povestea e că e o antrenoare cu pedigree. Într-o lume în care fakerii încearcă să-şi ademenească fraierii la tot pasul cu vorba dulce, Cori e the real deal!

0 comment

You may also like

0 comment

MissRhyne November 30, 2011 - 11:49 pm

Eu n-o cunosc decât din… media, dar sunt absolut sigură că e o persoană foarte ”ce e-n guşă-i şi-n căpuşă” şi nu neapărat la modul ăla tough girl care înscrie puncte la capitolul coolness, gen ”aici nu-i atelier de reparaţii” către clienta care voia să slăbească 439287 de kile sau ”nu suport să merg pe stradă din cauza bărbaţilor, care mi se uită-n ţâţe” (chestie care e chiar foarte adevărată şi foarte ”cool” de adus în discuţie), ci la modul la care discută relaxată chestii personale şi profesionale care ar putea părea jenante. Da, am fost grasă ca naiba, da, am fost distrusă, da, m-am dus la nişte antrenamente fără să am habar ce fac, da, deşi fac sport toată ziua tot nu pot să mănânc ce vreau – ai zice că i-ar scădea din ”capital”, dar eu zic că din contră!, clientele şi restul tipelor care o admiră o apreciază şi mai mult pentru că nu încearcă să pară ce nu e.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: