Gunoiul de langa gunoi

by Andreea

Am multe experiente cu gunoi care imi cade in cap din apartamente. Oase de peste, resturi de Pepsi, servetele, chiar si-un tampon – I’ve been, unfortunately, there. Cu toate astea, exista un trend (pot sa-i zic asa, ca trendul nu e doar pozitiv, e si negativ) nou-sosit in oras in care oamenii, atunci cand nu arunca gunoiul pe geam, il pun in strada, langa cosul de gunoi stradal.

Se intampla sa vad asta la din ce in ce mai mult cosuri de gunoi stradal, dintr-acelea verzi. Pungi cu gunoi menajer care, in loc sa fie duse la tomberonul blocului, sunt asezate langa stalpii pe care se sprijina cosul de gunoi verde. M-am gandit de ce fac unii asta – poate pentru ca e in drumul lor cand ies din bloc, poate pentru ca nu vor sa mai umple tomberonul ca sa nu-l mai scoata apoi in strada pentru cand vine masina de gunoi.  Oricum ar fi, gunoiul menajer de langa gunoi concureaza cu jegul deja existent din strada.

Consecintele sunt usor de imaginat, cea mai des intalnita fiind aceea ca patrupezii strazii scormonesc in gunoiul respectiv. Deci rup punga, baga botul, gunoiul se revarsa, respectiv se scurge, in functie de ce contine punga. Cainele mananca ce gaseste si restul ramane imprastiat, in jurul a ceea ce, odata, era o punga alba de supermarket legata cu nod, semn ca totusi cetateanul a prezentat o urma de bun-simt si s-a gandit ca punga s-ar putea rasturna si gunoiul imprastia. De caini insa cred ca au uitat.

0 comment

You may also like

0 comment

ion June 4, 2010 - 5:30 pm

deci e clar. za dogs must die!

Reply
Andreea June 8, 2010 - 5:09 pm

da, clar =)))

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: