Iată-te, fato!

by Andreea Vasile

Brad Pitt în reclama la Channel no.5

Am făcut un exerciţiu de imaginaţie aseară. Eram în pat. Dar nu, nu e vorba despre exerciţiile ALEA de imaginaţie, mă rog, nu de data asta. Se făcea că prin minte îmi treceau toţi bărbţii pe care-i ştiu (sau cei la care mă gândesc cel mai des), care-mi spuneau “Iată-te!”. Apoi confruntam rezultatul cu “There you are“-ul lui Brad Pitt din ultima reclamă pentru Channel no.5. Acea încântare simplă, sinceră şi sexy de crezi că atunci când vorbeşte, ÎŢI vorbeşte. “There you are”, spune Brad Pitt şi-n faţa ecranului zâmbeşti: “Da, măi, io-s, ţi-am zis că întârzii puţin, am făcut o ciorbăăăă, mamă-mamă, şi-apoi a mai durat puţin cu duşul şi-un piculeţ să pun din parfumul nostru preferat, Şanel 5, şi iată-mă”. Sau o explicaţie asemănătoare.

*

Brad Pitt a luat 7 milioane de dolari pentru una dintre cele mai ieftine campanii Channel no.5 la nivel de producţie. Actorul arată ca un tip obişnuit care-a aruncat nişte haine obişnuite pe corpul lui obişnuit şi obişnuit a ieşit prin oraşul obişnuit să se vadă cu o fată obişnuită. Ca tine, ca mine, “there you are, Andreea, Mirela, Marcela, Diana, Sara, Parascheva etc.”

*
“Totul se schimbă, dar oriunde mă duc, acolo eşti tu … norocul meu, credinţa mea, destinul meu”. Acum imaginează-ţi un bărbat că-ţi spune asta în română.

Ţi-ai imaginat?

Este în regulă dacă nu te poţi opri din râs. Nici eu.

2 comments

You may also like

2 comments

Alexandra October 16, 2012 - 10:30 am

nici eu nu ma pot opri din ras :)))) foarte tare!

Reply
Corina Murafa October 19, 2012 - 7:09 pm

Daca ti-ar face genul asta de comentarii in lb rom, ar putea fi puse pe note de manea si ar suna chiar bine.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: