Inventarul faptelor bune [UPDATE]

by Andreea Vasile

ppl

În semn de solidaritate cu victimele tragediei de la clubul Colectiv din București, mai multe persoane/instituții/firme și-au oferit  sprijinul. Mai jos, găsiți o listă cu ce pot oferi acestea, așa cum au exprimat ele ajutorul pe care îl pot da.  Lista va fi completată pe măsură ce apar noi informații. Dacă știți și alte astfel de contribuții, vă rog să îmi spuneți despre ele.

metropolitan hospital/ servicii medicale

Metropolitan Hospital vine in sprijinul persoanelor care au fost expuse incendiului de la clubul ‪#‎colectiv‬, apartinatorilor, medicilor, pompierilor sau persoanelor care au intervenit la fata locului, cu urmatoarele servicii medicale:
– consulturi specializate de chirurgie;
– toaletare plagi si pansamente in ambulatorul spitalului;
– consiliere psihologica.
Consilierea se poate face la sediul nostru sau, la solicitarea pacientilor sau familiei acestora, in spitalele unde se afla internati.
Spitalul nu are capacitatea si dotarea care sa permita ingrijirea adecvata a pacientilor care au suferit arsuri severe.
Numarul de telefon la care putem fi apelati: 0728335681, in intervalul 9.00 -21.00.

homeproject/ cazare

HOMEproject ofera cazare gratuita familiilor, prietenilor si apropiatilor victimelor din incendiul de vineri seara din Club Colectiv. Suntem chiar langaSpitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si dispunem de niste paturi libere timp de cateva zile. ‪#‎colectiv‬.
Sincere condoleante! Puteti sa ne contactati oricand:
contact@homeproject.ro
0751751895
www.homeproject.ro

alexandra marcu/ cazare

Ofer cazare familiilor celor din spitale, un apartament  de 3 camere la Gradina Icoanei @ Romana.

Tel: 004 021 211 7194

mihai nesu foundation/ oxigenoterapie

Ne adresăm persoanelor cu arsuri mai puţin grave, pentru că este vorba de capsule în care pacientul trebuie să intre cu totul şi să se mişte. Oxigenul hiperbar regenerează absolut toate ţesuturile, tocmai pentru că se intră cu totul. E o terapie care se face în mod special în străininătate, pentru că spitalele din România nu sunt încă dotate cu aşa ceva din câte ştiu. E un tratament de durată – minim 10 şedinţe, dar de regulă în jur de 40 se recomandă în alte ţări. Oferim tratamentul pentru atâta timp cât este nevoie, pe bază de programări

Clinica se află pe strada Nicolae Caramfil nr. 22, iar programările se pot face la telefon 0722 100 051.

țiriac auto/ transport

Suntem alături de familiile victimelor tragediei din clubul Colectiv, de voluntari și de toți cei implicați în ajutorarea lor! Punem la dispoziție mașini pentru transportul de medicamente, hrană sau orice fel de ajutoare către spitale, centre de donare sau către locuințele celor care au nevoie! Vă rugăm să ne dați un mesaj pe privat sau să sunați la 0741.333.441, pentru ca, în măsura disponibilității autoturismelor, să stabilim detaliile.

ALIN/ CAZARE

Am o garsoniera in zona Militari, pe care o oferim nelimitat oricat e nevoie. contact: Alin 0742029666 Si daca e nevoie sa fie ajutati sa fie transportati la spital sau in alte zone o sa incercam sa ii ajutam cat putem.

Gerocossen SRL/ sponsorizare cazare Hotel

Pentru cei care au nevoie de ajutor in aceste clipe. Telefon contact: 0726.539002

CENTRELE MEDICALE HIPERDIA/ MEDICAL

Victimele tragediei de la clubul “Colectiv” pot efectua investigațíi imagistice gratuite la centrele medicale Hiperdia din București, de la spitalele Elias, Colentina si Bagdasar-Arseni. Programările pot fi făcute de luni până vineri, între orele 8,00 — 20,00 la Call Center 021.302.11.60, respectiv, în afara acestui program, la telefonul de urgență 0786.230.581.

SOCIETATEA CIVILĂ PROFESIONALĂ DE PSIHOLOGIE RADU ȘI GHEOGHICESCU/ CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

In sprijinul persoanelor afectate care au supravietuit tragicului eveniment si al familiilor celor decedati, societatea civila profesionala de psihologie Radu si Gheorghicescu, ofera consultanta si suport pe parcursul a 10 sedinte gratuite de consiliere.
0727.726.832 Diana Gheorghicescu si 0740.348.385 Gabriela Radu.

Cristina Mihaela Stoian/ Consiliere psihologică

Cristina-Mihaela Stoian
Psiholog clinician & psihoterapeut
Tel: 0722318361
E-mail: psihotraining@gmail.com

pensiune la 30 de km de bucuresti/ cazare

Daca printre familiile victimelor de la ‪#‎colectiv‬ se numara oameni care au nevoie de cazare, le punem la dispozitie 5 camere pentru cata vreme vor avea nevoie.
E vorba despre o mica pensiune aflata in Snagov, la 30 km de centrul Bucurestiului. Exista mijloace de transport in comun, asa ca distanta nu va fi o problema.
Pentru mai multe informatii, sunati la 0727382438.

călin/ cazare

Pot pune la dispozitia celor care au nevoie casa mea din Otopeni. Gandesc ca daca vin cu avionul din alta tara, ar fi o idee buna. Chiar si daca vin din alt oras si au masina. Ar putea sta la mine 4-6 oameni. Daca este nevoie pot sa pun la dispozitie si o masina pentru mobilitate. Numarul meu de telefon este 0722892833.

terapie pentru mișcarea/ medical

In semn de compasiune si solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte, studioul de recuperare medicala Terapie pentru Miscare va furniza gratuit serviciile de specialitate persoanelor care au supravietuit incediului de la clubul Colectiv.

Pentru informatii si programari, va rugam sa apelati numarul de telefon: 0737 147 895

cat sanctuary bucharest/ cazare animale de companie

Oferim asistenta cu ingrijirea sau preluarea temporara, in cazul in care exista animalute acasa la cei internati, de care nu are cine sa se ocupe. Daca aveti cunostinta despre astfel de cazuri va rugam sa apelati Cat Sanctuary 0736123107.

MARIUS PRETORIAN/ ASISTENȚĂ SAFETY MEASURES PENTRU CLUBURI

Daca aveti cunostinte, responsabili de cluburi, discoteci, restaurante, etc, locuri unde publicul are acces. Daca au indoieli despre ceea ce este necesar sa faca ca sa nu se mai produca asemenea drame umane. Puneti’i in legatura cu mine. Ii voi ajuta cu expertiza si sfaturi, pentru punerea la norme de securitate de incendiu, à localurilor lor. Ajutor complet gratuit, pun la dispozitia lor, experienta mea in acest domeniu, de peste 20 de ani de expert in securitatea de incendiu.

Fiecare dintre noi, trebuie sa ajute (in masura in care poate) pentru a evita pe cat posibil, drama de ieri. Riscul zero nu exista, dar trebuie sa constientizam cu totii, ca impreuna, vom schimba lucrurile. Contact Marius Pretorian.

traducatori/ traduceri autorizate de documente

Membrii grupului TRADUCATORI (peste 4.000 de traducatori specializati) isi ofera GRATUIT serviciile de interpretariat si traduceri autorizate in vederea facilitarii comunicarii dintre echipele de medici straini sosite azi la Bucuresti sa opereze si partea romana.
In acest moment in Bucuresti opereaza doctori din Israel. Daca este nevoie de interpreti autorizati care sa-i insoteasca, colegii din grupul TRADUCATORI sint gata sa participe voluntar. Grupul contine interpreti profesionisti cu experienta pe toate limbile de circulatie internationala si nu numai.

Daca exista documente medicale ce-i vizeaza pe cei implicati in tragicul eveniment care necesita traducere, va rugam sa ne comunicati limba si le veti avea traduse autorizat GRATIS.

Daca exista pacienti ce doresc transferul in strainatate, documentele de orice natura ale doritorilor vor fi traduse GRATUIT. Contact: Dinu Pancescu

medicover/ medical

Cu totii am fost martorii incidentului tragic din acest week-end care a socat intreaga tara si a lasat sute de familii in suferinta. Angajamentul Medicover este pentru sanatatea si starea de bine a echipei si clientilor nostri si ne asiguram ca cei direct afectati de acest eveniment primesc sprijin medical imediat.
Puteti lua legatura imediat cu un medic, apeland numarul dedicat 0742 231 042, disponibil non-stop.
O echipa medicala sta la dispozitia abonatilor Medicover pentru a evalua si dupa caz, prelua pacienti care sunt tratati in spitale publice, in acord cu institutiile medicale in cauza.
Cum asemenea incidente de obicei ii afecteaza profund pe cei implicati, vom oferi clientilor nostri sprijin medical, de recuperare sau consiliere psihologica, in saptamanile ce urmeaza.
Echipa noastra medicala si de management lucreaza permanent pentru a oferi sprijinul necesar in aceasta situatie.

canah green living/ medical

Ne exprimam regretul pentru tragedia petrecuta vineri seara in Bucuresti, in club ‪#‎Colectiv‬ si suntem alaturi de toti cei care au suferit. Echipa Canah doreste sa doneze ulei de canepa tuturor celor care au suferit arsuri in acest incident si care acum urmeaza un proces de recuperare. Uleiul de canepa are la baza Omega 3&6 si are atat proprietati antiseptice, cat si regeneratoare. Poate ajuta in procesul de vindecare si suntem la dispozitia tuturor celor care au nevoie de ajutor. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0259373336 si adresa de email office@canah.com. Ganduri bune catre victime si familiile acestora!

IZABELA/ CAZARE

Garsoniera disponibila pentru rudele celor aflati acum in spitale. Este la Lizeanu (Bucur Obor), deci aproape de Spitalul Floreasca, de Grigore Alexandrescu, de Gerota, dar si la celelalte spitale se poate ajunge fara probleme. Telefon: 0726.915.554.

DANIEL AMARANDEI/ PROTEZE OCULARE INDIVIDUALE

Ma ofer cu plăcere sa execut proteze oculare individualizate complet gratuit supraviețuitorilor incendiului din Colectiv, sau epiteze din silicon, desi aici nu pot suporta integral costul materialelor. Laboratorul meu este in Iasi, dar cred ca se pot găsi transportatori/unități de cazare gata sa ajute. Te/va rog sa dai/dați mesajul asta mai departe, oricui are nevoie, dar pe o filiera privată, pe cat posibil, nu caut publicitate/like-uri sau balast clandestin. Telefon: 0751300923.

regina maria – rețeaua privată de sănătate/ medical

Ne punem la dispoziția victimelor din ‪#‎colectiv‬ resursele de care dispunem. Concret, o echipă medicală de urgență dedicată acestei situații este disponibilă la numărul 0722 456 711 și le va oferi, gratuit, tuturor celor care au nevoie îngrijire medicală și tratament, consultații în ambulatoriu, medicamente și materiale sanitare, analize medicale și consiliere psihologică. Îi rugăm pe toți cei care au nevoie de ajutor să ne apeleze fără nicio rezervă.

bellanima medical center/ medical

Dorim sa oferim ajutorul nostru victimelor tragediei din club Colectiv si apropiatilor lor prin intermediul unor sedinte gratuite de consiliere psihologica de suport. Suntem alaturi de cei afectati si intelegem momentele coplesitoare prin care acestia trec si nevoia lor de sustinere.
Pentru informatii si programari puteti suna la 0735 151 153 sau ne puteti scrie la contact@bellanima.ro #colectiv

worktape/ tratament de recuperare

WorkTape va oferi tratament de recuperare gratuit supraviețuitorilor din Colectiv(kinetoterapie, masaj terapeutic, bandajare neuromusculară etc). Cât de curând vom avea un sediu în zona Universitate, dar ne deplasăm la spitale, domiciliu și unde mai este nevoie. Detalii (www.worktape.ro/contact) la Mihai Venedict (0758/959.677 sau 0746/683.971) sau la adresele de e-mail: worktape.ro@gmail.com sau contact@worktape.ro

actedo/ asistență juridică

ACTEDO oferă asistență juridică gratuită victimelor incendiului din‪#‎Colectiv‬ și familiilor acestora. Vă rugăm să ne contactați la info@actedo.org sau pe site-ul http://probono.actedo.org/asistenta-pro-bono/

psihomedor/ consiliere

Echipa Psihomedeor (specializata in ultimii 5 ani in interventia psihologica in perioada de doliu) ofera persoanelor implicate in tragedia din clubul Colectiv (victime si familiile acestora) consiliere si suport psihologic GRATUIT.
Pentru programari contactati-ne la numarul de telefon 0742 024642 (psih. Livia Caciuloiu) sau pe www.psihomedeor.ro.

MEDCENTER/ ANALIZE MEDICALE

În aceste clipe grele, echipa Medcenter este alături de toți cei care suferă de pe urma teribilului incendiu din 30 octombrie din Club Colectiv și transmitem condoleanțe familiilor și prietenilor celor pieriți în această tragedie.

Pentru că nimic nu este mai de preț decât sănătatea și viața, dorim să oferim ajutor celor care au fost răniți vineri seara în Club Colectiv, astfel încât le asigurăm gratuit un control medical la orice specialitate din cadrul clinicilor Medcenter București, suport psihologic oferit de specialiștii noștri, precum și un set amănunțit de analize de sânge.

Pe această cale, facem apel la solidaritate către pacienții noștri care au deja programări la clinicile Medcenter București și îi rugăm să aibă înțelegere în vederea posibilității amânării programărilor lor, pentru a le da prioritate victimelor rănite. Le mulțumim anticipat.

Pentru a asigura și a eficientiza procesul, putem fi contactați la numărul gratuit 0800 800 599, începând de luni, 2 noiembrie, unde colegii noștri din Call Center vor prelua confidențial datele personale și vor face programările pentru consult, investigații și prelevare de probe de sânge.

ISST TRATAMENTUL TRAUMEI/ CONSILIERE

Istt Tratamentul Traumei (0730.285.582 – psiholog Rodica Dimulescu sau e-mail la asistare@psihotrauma.ro); Psihomedeor (0742.024.642); Fundatia Estuar (la Spitalul Bagdasar – psiholog Adrian Socol – 0726.264.231); Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa (0755.046.913); Clinica de Psihologie dr. Ion Duvac (0756.116.636 sau e-mail la office@intellpsy.com), Gandeste Sanatos (0724.306.188 sau e-mail la gabriel.dinu@psihosolutii.ro).

SORIN/ CAZARE PENTRU RUDELE VICTIMELOR

Apartament cu două camere lângă Gara de Nord pe perioadă nedeterminată. Telefon: 0740.858.797.

SALINA VERDE/ MEDICAL

Am aflat ca o parte dintre cei care au ajuns pana la spital au preferat sa plece acasa, fara sa se trateze. Se stie ca fumul inhalat se depune in plamani si pe tractul sistemului respirator si astupa porii – se numeste sputa – si dauneaza in timp (la fel ca pentru cei care lucreaza mult timp in medii toxice) sistemului repirator.
Din fericire, pentru ca avem una din uneltele prin care pot fi curatati plamanii si caile respiratorii – haloterapia, putem ajuta. Expunerea repetata in mediul cu aerosolii salini curata plamanii si mucoasa sistemului respirator.
Asadar, oferim gratuit pentru urmatoare perioada spatiul Salinei Verzi, ca tratament complementar, pentru cei care au fost afectati de nefericitul eveniment si expusi la inhalarea fumului cauzat de ‪#‎incendiu‬. SALINA VERDE

ALI ELSIDDIG/ CAZARE

Am un apartament liber in Bucuresti,in caz ca sunt rude din afara Bucurestiului, ale victimelor si ranitilor in incendiul din clubul Colectiv care nu au unde locui in acesta perioada. Tel. 0723356791.

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ/ CONSILIERE

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa isi exprima regretul si compasiunea pentru evenimentul tragic intamplat vineri noapte in Clubul Colectiv din Capitala.
In sprijinul persoanelor afectate care au supravietuit tragicului eveniment si al familiilor celor decedati, psihoterapeutii nostri pot asigura sustinerea psihologica pe parcursul a 10 sedinte gratuite de terapie.
Numarul de telefon la care puteti suna este: 07550469132

ANCA MAFTEI/ CONSILIERE

Ofer GRATUIT suport psihologic celor care au fost implicati. Dati va rog mai departe informatia acelora din jurul vostru care au fost acolo, sunt prieteni sau apartinatori ai celor care au fost raniti sau si-au pierdut viata in explozia de vineri seara.

Este o trauma pentru supravietuitori, pentru prieteni si pentru familii. Necesitatea de a interveni cat mai repede psihologic este atat de necesara pentru persoanele implicate.

Interventia rapida scade sansele de a dezvolta sindromul de stres post traumatic si ii poate ajuta pe cei implicati sa integreze experienta traumatica astfel incat sa nu existe consecinte grave pe plan psihic: Anca Maftei.

EMIL/ CAZARE GRATUITĂ PENTRU RUDELE VICTIMELOR

Zona Floreasca, garsonieră disponibilă în intervalul 5 – 9.11.2015, la 200 de metri de Spitalul de Urgență Floreasca.

Zona Universitate, garsonieră disponibilă în intervalul 31.10 – 6.11.2015.

Zona Gara de Nord, apartament cu două camere disponibil în intervalul 5 – 8.11.2015.

Îl puteți suna pe Emil la 0726 777714.

MĂDĂLINA ȚIRIAC PSIHOTERAPEUT/ CONSILIERE

In urma intamplarilor tragice de aseara, ofer asistenta psihologica si consiliere victimelor, familiilor si prietenilor celor implicati: https://www.facebook.com/psihoterapeut.madalina.tiriac/.

PSIHOSOLUȚII/ CONSILIERE

Fiecare dintre cei care au fost de fata la tragedia din clubul Colectiv este susceptibil de a dezvolta sindromul de stres posttraumatic. Intreaga echipa Gandeste Sanatos este dispusa sa-i ajute pe cei care isi doresc asistenta psihologica, in mod gratuit. Detalii despre datele noastre de contact sunt pe www.gandestesanatos.ro.http://www.psihosolutii.ro/

LITTLE BUCHAREST OLD TOWN HOTEL/ CAZARE

Suntem alături de victimele incendiului din Clubul ‪#‎Colectiv‬ și de familiile acestora. Dacă există membri din provincie ai familiilor victimelor și vor să fie aproape de aceștia în București, Little Bucharest Old Town Hostel și Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest oferă cazare gratuită în camerele comune din Centrul Vechi de pe strada Smârdan. De asemenea și VOGUE Hostel oferă cazare gratuită în această situație. Pentru mai multe detalii și rezervări, sună la 0786 055 287.

OALA CU BUNĂTĂȚI/ HRANĂ

OalaCuBunatati este alături de familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv. Alături de sincere condoleanțe, suntem alături de toate familiile îndurerate cu pregătirea și livrarea de preparate în mod gratuit. Ajutăm‪#‎colectiv‬

Contact non stop: office@oalacubunatati.ro

UMBRELLA HOSTEL/ CAZARE

Daca stiti persoane care au nevoie de ajutor pe care il putem oferi rudelor sau apropiatilor victimelor de la Colectiv, va rugam sa ne contactati in vederea cazarii gratuite a acestora la noi la hostel. Please share.

UBER si BLACK CAB/ TRANSPORT

Uber si Black Cab ajuta cu transport gratuit pentru donare.

VOLA.RO/ASIGURARE ZBOR

Vola.ro va suporta integral costurile biletelor de avion pentru rudele de gradul I si II ale celor decedati, daca acestea se afla acum in afara tarii si doresc sa ajunga in Romania.

Cei interesați pot suna non stop la +40214075300 sau scrie rezervare@vola.ro

SKAL  INTERNATIONAL ROMANIA/CAZARE

SKAL International Romania ofera cazare gratuita celor din provincie in cadrul ibis Bucuresti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cismigiu si Le Boutique Hotel Moxa – Bucharest.
Rugam doritorii sa ne contacteze trimitand un mesaj privat sau sunand la numerele de telefon: 0744.336.464 sau 0740.260.627.

Multumim pentru sustinere ibis Bucuresti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cismigiu si Le Boutique Hotel Moxa – Bucharest.

FARMACIA MATERNA/ SUBSTITUT EPIDERMA

Incercam sa venim in sprijinul victimelor de la clubul Colectiv si, in acest sens putem dona o mare cantitate de Veloderm si Graftygen, substitut al epidermei,respectiv membrana colagen 100%, ambele produse de top in vindecarea extrem de buna a plagilor arse, grave si foarte grave.

In cazul in care rudele victimelor sau medici din blocul operator sunt interesati, rog sunati la 0721270590 sau mail la bogdan@farmaciamaterna.ro.

Deoarece produsele sunt foarte scumpe dorim doar o trasabilitate a folosirii acestora, pentru ca ele sa fie intr adevar folosite acolo unde trebuie.

MEDLIFE/ INGRIJIRE MEDICALA

Victimele care au nevoie de tratamente in regim ambulatoriu se pot prezenta incepand de sambata la camera de garda a Spitalului Life Memorial Hospital de pe Calea Grivitei din Bucuresti nr. 365 sau pot telefona la numarul de call center 021/9646.  Serviciile gratuite sunt valabile 48 de ore, incepand de sambata,. Program non-stop. Telefon direct Grivita: 021/2094031.

INSTITUTUL PENTRU STUDIUL SI TRATAMENTUL TRAUMEI/CONSILIERE

Toata echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei este pregatita sa primeasca orice persoana aflata in nevoie de sprijin in aceste momente grele – programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit de ISTT. Pentru a beneficia de acest program, cei interesati trebuie sune la numarul de telefon 0730 285 582 (psiholog Rodica Dimulescu) sau sa trimita un e-mail la asistare@psihotrauma.ro

Facem un apel catre toate institutiile medicale care ingrijesc raniti si care iau contact cu rudele si prietenii acestora sa ii indrume catre noi si sa dea mai departe aceste informatii. De asemenea, reprezentatii spitalelor pot contacta ISTT la numarul de telefon 0729 729 049 (psiholog Madalina Patra) pentru a solicita interventie psihologica in spital.

COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA/CONSILIERE

Colegiul Psihologilor din Romania – COPSI – este alaturi de noi si pune la dispozitie, belevol si gratuit, un numar de contact, pentru cei ce doresc sa acceseze consiliere psihologica si suport emotional.
Eliza Ncompet – 0733.073.454. – psiholog la Colegiul Psihologilor din Romania.
In cursul zilei de astazi, COPSI a emis un comunicat oficial, cu privire la component si mandatul echipei de interventie psihologica, formata ca urmare a evenimentelor tragice , ce au avut loc aseara, 30 octombrie 2015.

Echipa de medici si psihologi va functiona pe o perioada nedeterminata, la spitalul Bagdazar Arseni, Spitalul de Arsi , IML, Fundatia Estuar si clinica MindCare.

In curand, vom pune la dispozitia publica, un cont in care se pot strange donatii, ce vor fi folosite la ajutorarea familiilor victimelor.

Persoana de contact din partea COPSI : Gabriel Diaconu , Medic Psihiatru, Psihotraumatolog – 0726.101.707

SERVICII FUNERARE ANTHONY

Pentru a alina măcar puţin durerea pe care nimeni nu ar trebui să o trăiască, Compania Funerară Anthony, se angajează să ofere un ultim omagiu:

10 pachete complete GRATUITE :
• Sicriu complet echipat
• Crucea de lemn pentru procesiune
• Transportul sicriului la domiciliu
• Transportul decedatului la cimitir sau capelă
• Aşezarea decedatului în sicriu

De 23 de ani sprijinim familiile care au pierdut un înger şi trec prin clipe de grea încercare şi durere.

CUM PUTEŢI BENEFICIA DE AJUTOR

Luaţi legătura cu un reprezentant al companiei la unul dintre numerele de telefon 021-9891 sau 0722.286.766. Va fi suportul dumneavoastră 7 zile din 7, 24h/zi şi vă va comunica toţi paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a beneficia de înmormântarea gratuită.

În aceste zile găsiţi cei mai buni oameni pentru consiliere la sediile noastre

1. Bulevardul Pache Protopopescu nr. 118, vis-a-vis de ProTV, Bucureşti
Tel: +4021.252.10.85, +40.722.286.766

sau

2. Bd. Ferdinand nr. 130, Bucureşti
Tel: +4021.253.18.49, +40.722.286.766

Email: office@anthony.ro
Website www.anthony.ro

Căutăm soluţii pentru a putea suplimenta numărul pachetelor oferite gratuit.

Condoleanţe sincere !

FLORĂRIA IRIS/ BUCHETE MORTUARE

In semn de respect si solidaritate, Floraria Iris ofera GRATUIT familiilor si prietenilor victimelor, buchete mortuare pentru un ultim omagiu.

Acestea pot fi ridicate de la Atelierul nostru din Bucuresti Calea Mosilor 34.

vivian floral / buchete mortuare

Pentru un ultim omagiu, floraria noastra se alatura initiativei Floraria Iris oferind GRATUIT buchete mortuare familiilor si prietenilor victimelor incendiului de la Clubul Colectiv.

Buchetele pot fi ridicate de pe strada Jean Luis Calderon, nr. 66.

RODICA/ LOC DE VECI

Ofer un loc de veci la Fundulea. Numarul meu este: 0733.895.224

25 comments

You may also like

25 comments

anton October 31, 2015 - 8:07 pm

Este un anunt si din partea psihosolutii.ro. Vezi te rog pe pagina lor de fb.

Reply
Gina October 31, 2015 - 9:10 pm

Coralina Chiriac
2 ore · editat ·
Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa isi exprima regretul si compasiunea pentru evenimentul tragic intamplat vineri noapte in Clubul Colectiv din Capitala.
In sprijinul persoanelor afectate care au supravietuit tragicului eveniment si al familiilor celor decedati, psihoterapeutii nostri pot asigura sustinerea psihologica pe parcursul a 10 sedinte gratuite de terapie.
Numarul de telefon la care puteti suna este: 0755046913

‪#‎colectiv‬

Reply
sorinlog October 31, 2015 - 10:01 pm

Buna seara. Am si eu un apartament de 2 camere langa Gara de Nord pe care il pot pune la dispozitie rudelor victimelor pentru urmatoarele zile.
Sorin, 0740.858.797

Reply
fancytraveller October 31, 2015 - 10:47 pm Reply
Andreea November 1, 2015 - 6:11 am

unde e anuntul? nu il gasesc!

Reply
Livia Caciuloiu November 1, 2015 - 7:12 am

Echipa Psihomedeor (specializata in ultimii 5 ani in interventia psihologica in perioada de doliu) ofera persoanelor implicate in tragedia din clubul Colectiv (victime si familiile acestora) consiliere si suport psihologic GRATUIT.
Pentru programari contactati-ne la numarul de telefon 0742 024642 (psih. Livia Caciuloiu) sau pe http://www.psihomedeor.ro.
Anuntul a fost postat ieri dimineata pe pagina noastra de facebook.

Reply
Andreea November 1, 2015 - 7:31 am

Echipa Psihomedeor ofera persoanelor implicate in tragedia din clubul Colectiv (victime si familiile acestora) consiliere si suport psihologic GRATUIT.
Pentru programari contactati-ne la numarul de telefon 0742 024642!
Printr-un asemenea eveniment nimeni nu trebuie sa treaca singur ♡

Reply
andreea November 1, 2015 - 7:51 am

Si la Bellanima se ofera consiliere psihologica gratuita pentru cei afectati:
Dorim sa oferim ajutorul nostru victimelor tragediei din club Colectiv si apropiatilor lor prin intermediul unor sedinte gratuite de consiliere psihologica de suport. Suntem alaturi de cei afectati si intelegem momentele coplesitoare prin care acestia trec si nevoia lor de sustinere.
Pentru informatii si programari puteti suna la 0735 151 153 sau ne puteti scrie la contact@bellanima.ro

https://www.facebook.com/bellanima/photos/a.1410341862534814.1073741828.1406929806209353/1688071108095220/?type=3&theater

Reply
andreeanilca November 1, 2015 - 7:53 am

Si Bellanima ofera consiliere psihologica pentru cei afectati:

Dorim sa oferim ajutorul nostru victimelor tragediei din club Colectiv si apropiatilor lor prin intermediul unor sedinte gratuite de consiliere psihologica de suport. Suntem alaturi de cei afectati si intelegem momentele coplesitoare prin care acestia trec si nevoia lor de sustinere.
Pentru informatii si programari puteti suna la 0735 151 153 sau ne puteti scrie la contact@bellanima.ro

https://www.facebook.com/bellanima/photos/a.1410341862534814.1073741828.1406929806209353/1688071108095220/?type=3&theater

Reply
Venedict Mihai November 1, 2015 - 8:11 am

WorkTape va oferi tratament de recuperare gratuit supraviețuitorilor din Colectiv (kinetoterapie, masaj terapeutic, bandajare neuromusculară etc). Detaliii la http://www.worktape.ro/worktape-va-oferi-tratament-gratuit-supravietuitorilor-din-colectiv/

Reply
Mihai November 1, 2015 - 11:15 am Reply
Economia ,,DIMBOVITEANA”- RadioMetafora.ro November 1, 2015 - 11:44 am

[…] duminica purtatorul de cuvant al spitalului. Mancare, apa, cazare, servicii funerare gratuite Andreea Vasile a postat pe blog un “inventar al faptelor bune” si pe Facebook imagini cu baxuri de […]

Reply
#fiisolidar: Servicii de transport - Inedit Teo Trandafir November 1, 2015 - 1:47 pm

[…] Sursa […]

Reply
Rodica Ioana November 2, 2015 - 9:44 am

Ofer un loc de veci gratuit in Cimitirul orasului Fundulea, 30 km de Bucuresti.

Reply
Andreea November 2, 2015 - 2:30 pm

te rog lasa un nume si un nr de telefon. multumesc

Reply
cristinastoian November 2, 2015 - 5:17 pm

La indemnul tau Andreea, postez si aici: ofer suport psihologic celor afectati de tragedia de la Colectiv. Deja am cateva cazuri in urma solicitarilor de pe facebook (sunt foarte multe mamici afectate indirect, numai din ce au auzit si vazut la stiri sau de la prieteni, nu mai vorbesc de cei afectati direct 🙁 ), sunt si in echipa de voluntari de la spitalul de arsi (la Gabriel Diaconu – in seara asta m-au adaugat) si in functie de solicitarile echipei voi interveni. Vineri organizez si un grup de suport (orele 18.00-20.00), iar pentru cei interesati, datele mele de contact sunt psihotraining@gmail.com (prefer pe mail, sa nu fiu intr-o sedinta si sa nu pot vorbi) si 0722318361.
Stiu ca inca e o perioada bulversanta, dar mai stiu si ca vor veni zile si mai grele pt cei din spitale si familiile lor. E nevoie de sprijinul nostru, atat cat putem oferi, pentru ca sunt semenii nostri.
Sanatate!
Cristina-Mihaela Stoian
Psiholog clinician & psihoterapeut
Tel: 0722318361
E-mail: psihotraining@gmail.com

Reply
Catalin Cismaru November 2, 2015 - 5:32 pm

Gerocossen SRL – sponsorizare cazare Hotel pentru cei care au nevoie de ajutor in aceste clipe…
Telefon contact: 0726.539002

Reply
Masaj November 6, 2015 - 5:51 pm

Felicitari pentru o astfel de documantare!

Reply
Iustina November 8, 2015 - 1:56 pm

Ofer cazare – 2 locuri/ masa/ informatii/ suport in spital/ vorba buna rudelor celor transferati la Viena

Reply
Andreea November 8, 2015 - 2:06 pm

Iustina, lasa-mi te rog si un numar de telefon, cont de fb etc. Totusi, pentru ca situatia e dificila, cred ca ajutorul tau ar putea fi oferit in mod direct, adica sa iei tu legatura cu rudele la spital, ma indoiesc ca familiile citesc texte ca asta in aceste momente. Multumesc si numai bine!

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: