Jurnaliştii independenţi îl caută pe Dumnezeu

by Andreea Vasile

Jurnaliştii independenţi de la Casa Jurnalistului îl caută pe Dumnezeu. Nu ştiu dacă asta e ultima lor soluţie pentru a afla unde se duce presa când moare că tot se vorbeşte de asta a noastră ca fiind în pragul colapsului, însă eu mă bucur că, în sfârşit, băieţii fac un proiect pe care îl şi monetizează. Asta înseamnă că au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, să dăm bani care să le finanţeze călătoria jurnalistică în urma căreia vor încerca să afle de la cele peste 30 de culte religioase existente în România ce este Dumnezeu. Au şi site dedicat – ceestedumnezeu.ro -, iar acolo, puteţi DONA. Ca la orice donaţie, suma nu are nicio importanţă pentru că, vorba aceea, ca să fiu în spiritul demersului lor, “dar din dar se face … raiul“, he he.

Radu de la Casa Jurnalistului într-un teaser care ne pregăteşte pentru ce urmează.

*

Casa Jurnalistului e un loc în care se face jurnalism independent.

Asta spune Casa Jurnalistului despre Casa Jurnalistului. Aşa că dacă vrei jurnalism altfel, făcut de nişte tineri care nu se supun niciunei norme şi care nu au pe nimeni deasupra lor care să le dicteze vreun fel de direcţie editorială, ajută-i să dea ce au mai bun din ei şi pune-le un leu în puşculiţă.

*

Primul episod va apărea în curând. Urmăreşte apariţia lui, dar şi pe a celorlalte, pe pagina de Facebook de la Casa Jurnalistului.

biserica

Radu faţă în faţă cu Catedrala Mântuirii Neamului. Deocamdată macheta.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: