La 63 de ani, Lyn Slater a devenit model din întâmplare

by Andreea Vasile

Lyn Slater din Statele Unite ale Americii a devenit model din întâmplare după ce la o ediție a New York Fashion Week, fotografii au sărit s-o pozeze într-un outfit semnat Yohji Yamamoto, în fața Lincoln Center.

lyn 8

Lyn Slater a devenit model din întâmplare.

Profesoară la Fordham University Graduate School of Social Service, Lyn a devenit, peste noapte, un model de stil și originalitate și a semnat cu ELITE London’s Special Booking division, pentru gig-uri în modă.

lyn 4

Lyn e azi model în toată regula.

Lyn a dat drumul blogului ”Accidental Icon” unde scrie despre modă, frumusețe și branduri mai puțin cunoscute care ei îi plac foarte mult. ”Relația mea cu hainele a fost mereu una de joacă”, spune Lyn, care pe blogul ei nu aduce niciodată vorba despre vârsta pe care o are pentru că nu consideră asta relevant. În plus, cei care o urmăresc pe contul de Instagram au undeva între 25 și 35 de ani, conform propriilor declarații.

lyn 6

Lyn spune că pentru ea vârsta e irelevantă.

Ce îi scriu oamenii cel mai des? ”…ne faci să simțim că a înainta în vârstă e amuzant și cool și că poți să faci de vrei la orice vârstă”, a declarat Lyn.

0 comment

You may also like

0 comment

Bune de știut (13) - Sabina Cornovac Blog April 9, 2017 - 10:26 pm

[…] prezintă pe larg Andreea Vasile aici. P.S. Să o urmăriți și pe Iris […]

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: