La înălţime

by Andreea Vasile

buc

Pe terasa uneia dintre clădirile din zare, mă aşteaptă o experienţă minunată

Ora 6.00 dimineaţa, mă trezesc să mă duc la baie. Aveam în plan şi ora de cycling, dar îmi este prea somn, am adormit cu o mare durere de cap. Mă bag înapoi în pat după ce pun alarma la ceas pentru ora 9.00. Închid ochii şi-mi dau seama că mi-am făcut deja rezervare on-line pentru ora de cycling şi dacă nu o anulez, nu mai pot rezerva ore via net timp de o lună de zile (am mai rezervat de două ori şi nu m-am prezentat şi nici n-am anulat). Perspectiva interdicţiei virtuale mă face să am mustrări de conştiinţă aşa că mă ridic, îmi trag echipamentul, mă spăl pe ochi, bag o cafea şi o felie de pâine cu gem şi ies pe uşă.

*

Ora decurge normal, sunt mai în formă decât credeam, e un zen bun care mă ajută să pedalez cu multă energie, fără oprire. La sfârşitul orei, proful ne spune că pe 7 iunie e maraton de cycling pe terasa unei clădiri de 25 de etaje şi că înscrierile se fac numai la el. Va fi un maraton de 2 ore şi jumătate, cu jumătate de oră mai mult decât ultimul la care am mers în piaţa Victoriei cu ocazia Bucharest Fitness Festival.

*

De nu mi-aş fi făcut rezervarea on-line care plana ameninţător deasupra-mi în caz că nu o onoram, aş fi ratat minunăţia asta de informaţie şi experienţă care va avea loc într-o săptămână. Evident că pe lângă entuziasmul de-a pedala şi mai mult decât am făcut-o până acum, priveliştea asupra oraşului de la o asemenea înălţime o să merite toată sudoarea şi febra musculară de apoi.

0 comment

You may also like

0 comment

ina May 29, 2013 - 7:33 am

ce vibe misto 🙂

Reply
Smilla May 29, 2013 - 2:16 pm

ce-mi place poza!

Reply
Andreea May 29, 2013 - 2:17 pm

si mie, nu stiu a cui e, poate ar trebui sa incep sa pun si sursa, it is just wrong what i am doing, i know, fur, practic.

Reply
Malina May 31, 2013 - 2:23 pm

Lucrez in domeniul constructiilor civile si din cate stiu eu nu exista nici o cladire cu 25 etaje in Bucuresti si din curiozitate te intreb unde are loc maratonul? pe ce cladire?

Reply
Andreea May 31, 2013 - 2:26 pm

am inteles ca e undeva pe la mihai bravu, nu stiu ce cladire este, dar revin cu info cand aflu.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: