La radio

by Andreea Vasile

noi

Împreună cu Maria Isopescu, realizator al emisiunii ”Microfonul Deschis: Web 2.0” de la Radio3Net ”Florian Pittiș”

Pe 16 aprilie, Maria Isopescu m-a invitat în emisiunea ei ”Microfonul Deschis: Web 2.0” de la Radio3Net să vorbim despre jurnalism, blogging și sport. Cu această ocazie mi-am adus aminte multe povești pe care le-am adunat în cei 7 ani de presă și m-am minunat că anii au trecut atât de repede și că senzația că nu fac suficiente lucruri mă urmărește ca-n prima zi. Cu toate că ceea ce am povestit a arătat destul de clar că am făcut și fac multe lucruri!

*

Ziua în care m-am dus în emisiunea Mariei a fost plină și haotică. Stătusem în montaj în prima parte a zilei, apoi avusesem un interviu de la care îmi calculasem cu precizie că voi pleca la timp astfel încât să ajung acasă, să mănânc și să plec la radio. Situația din teren a făcut ca interviul să se decaleze, pe urmă nu am reușit să găsesc taxi, așa că am alergat pe străzi, am sărit într-un autobuz, am coborât două stații mai târziu ca să iau un altul pe care îl văzusem în urma celui în care mă aflam și care mă lăsa, de fapt, unde trebuie. O experiență presărată cu adrenalină și situații a la James Bond unde intuiția e mai importantă decât rațiunea și planul.

Am ajuns în cele din urmă acasă unde am mâncat ceva pe fugă, apoi am chemat un taxi și-am plecat spre radio care e și foarte aproape de unde locuiesc, cam 4 lei pe aparatul taxiului. Nu îmi place să fiu în întârziere așa că de fiecare dată când simt că se întâmplă asta, lumea mea se dă peste cap și până nu ajung unde am treabă, nu am liniște, sunt un cal nărăvaș.

*

Mi-a plăcut să fiu în studio și să vorbesc, mă simt bine, așa cum știți, în orice mediu în care am posibilitatea să mă exprim și cred că îmi iese treaba asta destul de bine că primesc mereu feedback pozitiv cu privire la felul în care mă exprim și la lucrurile pe care le spun. Și Mariei i-a plăcut să mă aibă acolo pentru că mi-a lansat o a doua invitație în care vom discuta numai despre sport și programul Limitless așa că abia aștept să revin în emisiunea ei.

Până atunci, dacă nu ați avut ocazia să mă ascultați LIVE, o puteți face oricând pentru că emisiunea înregistrată e pe YouTube, da, cu tot cu imagine.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: