Limitless pentru corpul şi mintea ta [interviu acordat pentru unasiuna.ro – partea a II-a]

by Andreea Vasile

_RBC5422

Investeşte energia şi interesul în tine şi-n lucrurile care te pasionează şi astfel vei putea creşte. Atenţia spre ce fac alţii, ce spun alţii şi ce cred alţii n-a ajutat niciodată la nimic. Doar în cazul în care, poate, au fost o sursă de inspiraţie pentru tine.

Foto: Radu Chindriş

Site-ul unasiuna.ro dedicat femeilor ce reuşesc să-i inspire pe cei din jur a publicat azi cea de-a doua parte a interviului pe care l-am dat.

Ce femei te-au inspirat de-a lungul vremii sau te inspira acum si prin ce?

Ma inspira femeile puternice! Imi plac femeile care sunt orientate spre solutii, care sunt foarte bune in meseria pe care o fac, care vor mereu sa fie mai bune in ceea ce fac, care, desi stiu multe, nu spun niciodata ca stiu totul, care au abilitatea de a-i invata pe altii ce stiu si care, totusi, nu se poarta cu manusi, ci te fac cu ou si cu otet cand este cazul pentru ca critica este parte din procesul de invatare.

Fiecare femeie care m-a inspirat a facut asta la un moment dat in viata, cand cred ca aveam nevoie de prezenta femeii respective si de ceea ce are ea de oferit. Prima pe care as mentiona-o este bunica mea, femeia care m-a crescut si in preajma careia am stat cel mai mult cand eram copil.

Citeşte restul interviului AICI.

Prima parte a interviului poate fi citită AICI.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: