Limitless pentru corpul şi mintea ta [interviu acordat pentru unasiuna.ro]

by Andreea Vasile

Comunitatea Una şi Una, dedicată femeilor care au puterea să-i inspire pe cei din jur, m-a invitat să răspund la câteva întrebări despre noul meu stil de viaţă şi ce anume m-a determinat să ţin ştacheta sus şi să nu mă las până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

je

Felul în care mi-am schimbat stilul de viaţă cu Limitless a devenit o sursă de inspiraţie pentru alţii

“Autobuzul 301. Copil la vreo 5-6 ani, ma ia direct.
-Tu esti luptatoare?
-Nu, zic.

Vin, e drept, de la antrenament, am o geanta mare in spate.
-Arati ca o luptatoare, pluseaza el.
-Nu-s.
-Dar ce e in geanta mare?

Ii explic ce am acolo si pentru ce e.
-Aha, deci esti luptatoare. Toti luptatorii adevarati arata ca niste oameni obisnuiti si nu zic niciodata ca-s luptatori. Doar o arata cand e nevoie de ei.
Zambesc, e mega desteapta observatia.
-Dar stai linistita, zice, nu mai spun la nimeni ca stiu cine esti.”

*Preluat de pe profilul de facebook al Andreei Vasile

“Luptatoarea” din autobuz se numeste Adreea Vasile, este jurnalista, iar anul trecut s-a hotarat sa faca o schimbare majora in viata ei. A inceput sa faca sport si s-a inscris in programul intensive de fitness Limitless Total Body Makeover, care promitea sa ii remodeleze corpul in cateva luni. Nu stia pe atunci ca nu doar corpul ei va trece printr-o schimbare totala de paradigma. Va invitam sa cititi mai jos un interviu cu sportiva luptatoare, o femeie care a reusit in doar cateva luni sa-si transforme aspectul fizic si sa-si schimbe radical viata. Acum Andreea arata senzational si este una dintre cele mai motivante si mai ambitionase pasionate de fitness pe care le citim. Si pe care va recomandam sa o cititi si voi pe blogul personal, care a inspirat multe persoane sa se apuce de sport intens.

Care a fost pentru tine „punctul culminant” („the tipping point”) care a declansat cursa de depasire a propriilor limite fizice, dar mai ales psihice?

La inceput a fost viziunea: stiam ca imi doresc sa am un corp asa cum au sportivii – fit, tonic, functional, cu rezistenta ridicata si capabil sa faca miscari complexe. Mi-am dorit acest corp pentru ca am vrut ca exteriorul meu sa semene cu interiorul, sa il reflecte pe acesta, cu spiritul unui om dinamic, activ, curios, curajos, ancorat in realitatea timpului sau dornic sa inteleaga ce se intampla in jur si sa aiba parte de cat mai multe experiente de crestere. Adica tot ceea ce am stiut ca sunt pe dinauntru, am vrut sa arat si in afara, doar ca nu am stiut cum sa imi transform corpul in ceea ce, de ani de zile, imi imaginam ca ar putea fi.

Restul interviului poate fi citit AICI. Va urma şi o a DOUA parte.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: