Limitless Total Body Makeover Bootcamp

by Andreea Vasile

Plec în armată!

Mă rog, nu e armată, armată, dar va fi ca-n armată. Între 13 și 15 iunie mă duc în bootcamp Limitless. De data asta organizarea este, la propriu, ceva de speriat, tocmai de aia îmi place. Dacă primul bootcamp, de anul trecut, a fost un try-out, cea de-a doua ediție, de la începutul verii, promite o experiență de neuitat.

1500 Photography

Între 13-15 iunie, la Predeal, va avea loc cea de-a doua ediție de bootcamp Limitless

Vom fi numai 40 de oameni și intrarea în bootcamp se face pe principiul ”primul venit, primul servit”, iar eu m-am înscris încă de ieri pentru că, da, când vine vorba de testarea limitelor, cu cât crezi că ceva este absolut nebunesc și nu poate fi pentru tine, cu atât mai mult trebuie să te duci. Însă vestea tare este că la bootcamp pot participa și oameni din afara programului Limitless, deci, dacă ești curios să vezi despre ce este vorba în acest program, dacă vrei să faci mai mult și să îți împingi limitele, dar mai ales să le depășești, weekend-ul ăsta este și pentru tine. ATENȚIE ÎNSĂ! Prioritate la înscrieri au membrii Limitless.

Ce se va întâmpla în weekend-ul ăla?

Vom avea între 7 și 9 antrenamente, practic ce facem într-o lună la Limitless, vom face în bootcamp în numai 3 zile. Toate mesele și gustările sunt asigurate (5 mese pentru fete și 6 pentru băieți) și fiecare participant va avea un menu prestabilit. Vor fi 3 seminarii de nutriție, unul ținut de Valentin, alte două de speakeri a căror identitate nu o știm încă.

Costul pentru toate astea și cazare este de 225 euro, un efort pe care merită să îl faci pentru că este genul de experiență din care înveți și pe care vei vrea să o povestești nepoților.

Ca să te înscrii, dă un mail la gabriela@valentinvasile.ro.

Eu, una, abia aștept să plec, va fi greu, va fi al naibii de greu, și tocmai asta face ca totul să fie exciting, motivant și frumos!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: