Limitless: încep ediția a treia

by Andreea Vasile

lim 3

Luni încep a treia lună și ediție de Limitless și sunt foarte fericită pentru că am de gând să muncesc cu dăruire și multă ambiție după o lună și jumătate de pauză de antrenament Limitless. Timp în care, deși nu am scos untul din mine, mi-am făcut antrenamentele individuale cu responsabilitate, am mâncat curat și am încheiat, cu mândrie, o lună grea, cu multe tentații culinare și cu rezultate nesperate nici de mine, nici de Valentin Vasile, antrenorul și creatorul Limitless. Dorința lui înainte de Sărbători a fost una simplă: să ne menținem măcar acolo unde ne-a lăsat el. Am făcut mai mult de atât!

lim 2

Neînfricată, plină de energie și pusă pe fapte mari, așa plec la drum în cea de-a treia ediție Limitless

Așa cum v-am povestit deja, am terminat noiembrie cu platou, adică nu am slăbit deloc. Cum în decembrie m-am antrenat singură, șansele de a da jos kilograme, centimetri și procente de grăsime erau destul de mici, nici nu m-am gândit la asta, ci doar la a mă menține în formă și a-mi face antrenamentele corespunzător, ca și până acum. Surpriză! Azi, la măsurătorile dinainte de ediția a treia, rezultatele mele au fost grozave și o bucurie atât pentru mine, cât și pentru Valentin care m-a felicitat pentru motivație și asta mi-a dat energie cât pentru trei ediții de acum înainte (ediții pe care le am în plan, firește).

Astfel, într-o lună și jumătate de antrenament pe cont propriu, am reușit să slăbesc patru kilograme (am depășit, deci, platoul cu brio) și am ajuns la 52 de kg, am dat jos 3 procente de grăsime (de la 28% la 25%, obiectivul meu este să ajung la 18% procent de grăsime pentru ca, de acolo, să pot construi six-pack-ul) și am scăzut în centimetri peste tot, o medie de 3 centimetri în fiecare zonă, inclusiv brațe, 2 centimetri, unde, până acum, nu reușisem să dau jos nimic. Cred că la brațe rezultatele bune se datorează exercițiilor multe cu greutăți unde am lucrat cu gantere și de 4 kg per braț și cu bară de 10 kg la squats. Intensitatea a fost mare, dar uite că a dat roade și în alegerea acestui tip de antrenament m-am lăsat ghidată și de articolele de bună practică de pe The Atheltic Build, un site care îmi place foarte mult și care cred că are unele dintre cele mai bune sugestii de antrenament.

lim 1

Încep în forță și sunt gata să rock the scene, mai ales că mi-a fost foarte dor de intensitatea unui antrenament Limitless. În plus, Valentin crede că sunt pregătită pentru următorul nivel, yeah, așa că m-a avansat la grupa de Limitless Performers, acolo unde e crema rezistenței sportive din program, dar unde și cerințele sunt altele: antrenamentul e mai intens, exercițiile mai grele, rezistența crește ca și când ai apăsa accelerația la mașină.

Tot din această lună reîncep interviurile cu oameni din comunitatea Limitless așa că rămâneți pe frecvență, urmează multe articole inspiraționale și povești ale unor oameni dispuși să dea totul ca să atingă un nou nivel în viața lor și ca să devină o versiune mai bună a ceea ce sunt.

2 comments

You may also like

2 comments

Tea Slabeste January 8, 2014 - 8:29 pm

Bravo, Andreea! Spor mult in tot ce ti-ai propus si la multi ani!

Reply
Andreea January 8, 2014 - 8:56 pm

multumesc! 😉

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: