Lista cu produse pentru curățenie a doamnei Mariana

by Andreea Vasile

Cu toate că au trecut patru ani de când l-am scris, textul despre doamna Mariana, cea care îmi face curățenie în casă în fiecare lună, e în continuare unul dintre cele mai citite. Ba, mai mult, numele ei a rămas într-un soi de memorie colectivă a celor care citesc ce scriu pentru că, din când în când, cineva îmi mai cere numărul ei de telefon sau mă roagă să-i pun o vorbă bună ca doamna Mariana să meargă și la el/ea în casă. O să tranșez situația asta din start și vă spun că, de ani de zile, doamna Mariana nu mai are locuri libere pentru curățenie pentru că tot timpul merge la câte cineva.

Însă mă bucur când oamenii mă întreabă de ea fiindcă îmi dau seama câtă nevoie e de oameni care își fac treaba bine, în orice domeniu, și cât de greu de găsit sunt ei. Doamna Mariana e una dintre ei și tocmai de aceea e atât de populară și de căutată. Ca să vin în întâmpinarea voastră am decis să mai scriu un text despre ea. De fapt, despre recomandările pe care le face când vine vorba despre produsele de curățenie pe care le folosește.

Mi-a venit ideea pentru acest text un pic cam târziu, în timp ce eram la cumpărături zilele trecute și-n fața raftului cu produse pentru curățenie nu am avut nici o ezitare, ci am cumpărat imediat ce știu de ani de zile de la doamna Mariana că e bun fiindcă ea le folosește cu încredere și în toți acești ani nu a schimbat niciodată produsele astea. Am râs în sinea mea și-am zis că un om mai bun decât ea pentru asemenea recomandări nu există: doamna Mariana nu e o reclamă la televizor, e o persoană cât se poate de reală și experiența ei zilnică din terenul atâtor case în care merge nu poate fi falsificată, cosmetizată sau îndulcită de dragul publicității.

doamna-mariana-1.jpg

Doamna Mariana nu e influencer, dar ar putea să fie foarte bine unul pe domeniul ei și dacă eu aș fi o companie care scoate astfel de produse pentru curățenie, aș găsi o doamna Mariana autentică și dintr-o bucată să vorbească despre produsele mele. În fine, să nu mai lungesc vorba și să vă spun cum arată lista cu produse de curățenie a doamnei Mariana:

Geamuri și oglinzi – Clean și Ajax

Canapele de piele – Pronto pentru mobilă (doamna Mariana spune că oamenii s-ar putea uita ciudat la alegerea asta, dar ei îi place foarte mult)

Covoare și mochete – Biocarpet

Mobilă – Pronto

Vase – Fairy

Haine – Detergent Ariel și balsam de rufe Semana Extra Fresh Violet Kiss (doamna Mariana spune că mirosul e înnebunitor și durează foarte mult; aici recunosc că eu folosesc Lenor)

Baie – Cif Cremă

WC – Domestos

Soluție anticalcar – Sano Anti Kalk

Spor la curățenie!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: