Manuiti rahatul cu grija

by Andreea

Domnule politist, trebuie sa pornim imediat ancheta si sa aflam daca acest deject fiziologic neevacuat apartine unui caine de companie sau unui caine vagabond?

Doaaaamneeee, cu ce sa incep intai si intai? Eu vreau sa-i cunosc pe oamenii care scriu aceste texte si sa-i intreb de ce urasc limba romana. Ca e clar ca la scoala erau dintre cei care invatau comentariile literare pe dinafara si daca, la BAC, uitau un cuvant din ce-au tocit, se ducea dracului tot examenul lor. Totusi, sa analizam cele scrise pentru ca “limba noastra-i” cu adevarat “o comoara”, in acest caz o nestemata prea bine slefuita cand ar fi trebuit lasata in pace.

Astfel, aflam de la autorul anuntului ca domeniul public este format din alei asfaltate si trotuare [deci tot ceea ce este neasfaltat si verde intra usor in categoria “e voie “]. Pe urma ni se spune ca in calitate de proprietar de caine de companie nu avem voie sa umblam cu patrupedul fara materiale necesare pentru curatarea locului si evacuarea dejectelor fiziologice. Deci, daca aveti caine de companie e musai sa aveti si uneltele de evacuare a dejectului fiziologic [aka excrement, dupa cum ne lamureste, dupa virgula, autorul]. Daca n-aveti caine, ci alt animal, atunci nu trebuie sa va faceti probleme. Dejectul fiziologic nu este in pericol de-a fi evacuat.

Daca sunteti cu cainele de companie si n-aveti materialele necesare si sunteti opriti si verificati in acest sens, e suficient sa spuneti “nu-i cu mine”. Astfel, pentru evitarea unor asemenea situatii, e bine sa va dresati cainele pentru situatiile de urgenta cand, aflati fata in fata cu organul anchetator, povestea dvs. trebuie sa coincida cu povestea cainelui si viceversa. Nu va cunoasteti unul pe celalalt. Daca organul anchetator insista in privinta relatiei dvs. cu cainele, puteti spune ca v-ati cunoscut recent si ca va simteati singur si ca patrupedul, la randul sau, nu e de companie, ci e doar un vagabond in cautarea companiei. Adica un singuratic care, cand si cand, mai are nevoie de afectiune umana, insa nu poate stabili relatii de lunga durata cu oamenii.

Evacuarea dejectului fiziologic se va face prin purtarea unei costumatii speciale care sa va protejeze de eventualele incidente biologice care v-ar putea pune viata in pericol. Evacuarea se va face prin indepartarea persoanelor aflate in proximitatea dejectului fiziologic, iar apoi prin manuirea, specializata, a cacat…, ma scuzati, a excrementului si ducerea sa spre zone parasite, unde se va descompune in siguranta.

Succes!

0 comment

You may also like

0 comment

Roxana January 21, 2010 - 7:15 pm

Hai, mai Andreea. Esti rautacioasa.
Normal ca textul nu este unul reusit, insa interpretarea trebuie facuta dupa “intentia legiuitorului”, care este aceea de a ne proteja de antrenamentul de tipul “feriti-va de rahati”.

Ideea e ca daca te prinde cu cainele de companie la plimbare (fie ca e al tau, al bunicii sau al prietenului) si el face caca, iar tu nu il iei pe acel caca la plimbare cu voi pana la primul cos de gunoi sa zicem, sare un nenea politist comunitar si zice : Ha ! Amenda de la 100 la 500 lei !

Mi-as dori sincer un asa nene politist la fiecare colt. Asa ca dati-i inainte cu punerea in practica, domnilor.

Reply
Andreea January 21, 2010 - 7:18 pm

roxano, esti prea dreapta, zau. fireste ca inteleg intentia, dar intentia nu face mai putin amuzant textul. read me with a smile, please. ca simt cateodata ca parca ma certi :-)))

Reply
Roxana January 21, 2010 - 7:22 pm

:)) Departe de mine intentia. Scuze. Doar ma asigur ca se subliniaza si cealalta parte. 🙂

Reply
Andreea January 21, 2010 - 7:31 pm

cred ca, in general, lumea intelege partea evidenta. 🙂 si-apoi, absurdul e ceea ce ma atrage la majoritatea subiectelor despre care scriu. o sa evit de-acum temele care implica ORICE legat de drept, lege etc 😛

Reply
Roxana January 21, 2010 - 7:50 pm

Nuuuuu, nu face asta.
Mie imi face placere sa citesc. Nu ma intelege gresit. 🙂

Reply
clara January 22, 2010 - 9:08 am

problema e ca exista o droaie de caini fara stapan. cat despre caterinca de rigoare, sa nu uitam ca sunt pedepsiti cei care nu au ‘dotarile’ necesare, nu cei care nu utilizeaza dotarile :)) deci de fapt… este suficient doar sa ai punguta la tine, nu neaparat sa o si folosesti 😛

Reply
Andreea January 22, 2010 - 9:12 am

bine c-ai zis asta ca vroiam si eu sa punctez treaba ca exista oricum mai multi vagabonzi deci anuntul e un pic fara rost. poate daca il updateaza si pentru cei care au grija de cainii din jurul blocului, o sa-i atinga pe mai multi :-)))

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: