Marele Castigator

by Andreea

Florin Uceanu, Daiana Anghel (prezentatoare) si Cori Gramescu

“The Biggest Loser” este una dintre emisiunile mele preferate din strainatate. Din septembrie, emisiunea incepe si in Romania, la Antena 1, sub numele “Marele Castigator”. De cand am aflat asta sunt foarte entuziasmata pentru ca, in sfarsit, va exista un reality-show care conteaza.

Emisiunea asta, pentru cine nu stie despre ce este vorba, e o dovada ca, in ceea ce priveste slabitul, suferinta si transpiratia sunt ingredientele de baza. Acestor doua elemente li se adauga multa vointa si rabdare. Am mai scris pe blogul asta despre sport la fel cum am mai scris ca, pana acum un an si jumatate, eram mai degraba o fire pasiva decat activa in ceea ce priveste miscarea. Insa cand iti pui in minte sa duci un lucru pana la capat si cand dai de oamenii potriviti pentru asta (adica de sala si de antenorii potriviti) o sa se si intample.

Fac pilates cu Cori Gramescu de aproximativ doi ani de zile. Ma duc la sala ei, Lady Fit Gym, din spatele magazinului Cocor dinainte ca ea si sala sa devina vizibile public, dinainte ca sala asta sa fie a ei. Deci m-am bucurat sa aflu ca ea va fi unul dintre antrenorii din reality-show pentru ca, mai departe de a-si face treaba cu dedicatie, povestea ei personala se incadreaza foarte bine in cea a emisiunii. Si ea a slabit 40 de kilograme in trei ani de zile, deci s-a confruntat cu toate starile si dilemele cu care se confrunta si concurentii. Iar sa ai alaturi o persoana care intelege prin ce treci intr-o astfel de misiune personala e de nepretuit.

Ceea ce pot sa va spun, pana acum, despre emisiune este ca si Cori, si Florin Uceanu au facut sport cu concurentii cate cinci ore in fiecare zi. Cand si cand, venind la ore, Cori ne mai povestea din culisele emisiunii. In ultimele cinci saptamani, replica ei de la finalul orelor de dimineata a fost: “Are cineva treaba la Otopeni?”. Pentru ca acolo pleca la filmari. Oricum, intrebarea nu cred ca a fost rostita de mai multe ori decat deja celebrul “Inca zece”.

1 comment

You may also like

1 comment

vets 4 pets August 24, 2011 - 2:50 am

On my friend’s blogs they have added me on their blog rolls, but mine always sits at the bottom of the list and does not list when I post like it does for others. Is this a setting that I need to change or is this a choice that they have made?.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: