Mea culpă la ceas de seară, ce chestie penală!

by Andreea Vasile

Acesta este un post pe care am vrut să îl scriu mai demult! Sigur, știți ce urmează: pentru că mai demult nu l-am scris, o fac acum. Postul ăsta trebuia să aibă un început, chiar așa, prost și sec. Dar e ok, e-n ton cu subiectul, deci de ce să ard materie cenușie pe discuții de doi lei.

*

De când cu blogul, Dan Negru, prezentatorul a varii emisiuni de la Antena 1, scrie ca la ceaslov ce-l macină: ce societate rea, ce media mizeră, nu mai tolerez, domnule!, să ne revenim, apel la umanitate, la creier, unde-s toate? În general, îndemnurile lui la o lume mai bună, care le concurează pe cele ale … am uitat cum o cheamă, fata aceea de la HI-Q, soția lui Bucur, Dana Nălbaru, mi s-a șoptit în cască, devin subiecte de presă. Așa cum a devenit și recentul autodenunț al prezentatorului care, precum Capatos, mai bine și-ar asuma mocirla în care a făcut crawl odată, fără să ne mai explice acum cât de rău îi pare, cât rahat pe bani buni a mâncat.

*

„Emigrarea unui jurnalist de elită, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit să arunce în aer societatea civilă, cu ajutorul presei”, a scris Dan Negru pe blogul personal.

Asta ne anunță Pagina de media.

Corina Dragotescu e o doamnă simpatică, am cunoscut-o cam pe vremea în care înfruntase un cancer și, pentru asta, am tot respectul pentru dumneaei. Dar că plecarea dânsei aruncă societatea civilă în aer, LOL, mai să-mi cadă chiloții de râs. În numele acelorași finanțe care ne conduc zilele și deciziile, nici doamna Dragotescu n-a fost prea echidistrantă, echilibrată ori informată în multe dăți, deci, domnule Negru, zău așa. Însă amfitrionul a fără de număr emisiuni nu se lasă.

În egală măsură, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru că am pus bazele acestei lumi! Cu multă vreme în urmă, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atenția că e periculos ce fac, că emisiunile mele în care apăreau – pentru prima dată pe atunci – asistentele tv, personajele bizare și lumea mondenă,  s-ar putea să creeze imitatori… “Vor fi mulți care văzand succesul acestor produse, le vor imita”…  Pruteanu avea dreptate…Azi, sunt mâhnit!

OH, NO! 😀

*

Închei cu un comentariu primit pe Pagina de media care îi este adresat lui Negru. Că o încheiere mai bună și mai la obiect n-am.

Du-te și te culcă bă! Ai pus tu bazele!? Tu ai inventat și prostia bă…ești cel mai bun. Vezi că s-ar putea să înceapă și războiul cu Iranul din cauza ta!

Ajutor! Mâna mea minte nu are.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: