Mondenitati cu talc

by Andreea

Consuelo, nu lesina. Pe cuvant, mama-soacra a fost piaza-rea. Eu, baiat cuminte.

Adi Mutu si pastila

Stiti povestea: Mutu a fost testat anti-doping si-a iesit dopat. Ca e prost si ca nu s-a invatat minte dupe Chelsea, deci merita suspendarea de la cateva luni la 4 ani. Ca ma-sa i-a adus medicamentul de slabit Lindax care continea interzisa sibutramina numai ca nu era mentionata in compozitia medicamentului, deci omul n-a stiut ce ia. Bine, dar de ce ia medicamente nerecomandate de medicii clubului? Ca a fost pacalit, lucrat, facut, manevrat, dovedit.  Vrajitoarea Sultana crede ca a fost blestemat. Indiferent ce-ar spune unii si altii, dar mai ales cartile de tarot ale Sultanei, povestea sta un pic diferit. Lindaxul asta, la origine, este un medicament chinezesc facut din plante. Numai ca si Lindaxul, ca alte medicamente, se gaseste si contrafacut in Romania unde sibutramina inlocuieste una din plantele din compozitia originala. Astfel, in prospectul medicamentului romanesc contrafacut, sibutramina nu este mentionata pentru ca nici n-ar trebui sa fie acolo. Deci e foarte usor sa te pacalesti. DIICOT se ocupa de asta de ceva vreme, povestea nu-mi era nici mie straina, iar Jurnalul National a scris pe surse si pe bune despre destructurarea unei retele de crima organizata care se ocupa cu importul pilulelor “naturiste”.

Spre nefericirea cautatorilor de subiecte tari, dar si a dusmanilor lui Mutu din cartile Sultanei, Adi chiar s-ar putea sa fi avut parte de un incredibil ghinion, de aceasta data, si sa nu fie doar saracul baiat rasfatat care se crede mai presus decat orice etc etc asa cum in maniera tragico-romantica s-au grabit sa comenteze evenimentul cei ce stiu a face just diferenta dintre bine si rau, adevarat si fals, bla.

Mircea Basescu si fata Formatiei

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RkMMK5FJg9g]

Credinta populara spune ca in viata, ca sa ai noroc, e bine sa plantezi un copac, sa crestinezi un copil si alte fapte d-astea bune. Numai ca sunt situatii in care oamenilor li s-a dat minte sa o foloseasca si atunci cand oamenii respectivi au legatura directa cu, sa spunem, seful statului, orice miscare trebuie bine calculata. Dar in tara in care atunci cand un om sta sa moara, prima grija nu e sa se sune dupa ambulanta, ci dupa preot ca nu-i bine sa dai in primire nespovedit si fara lumanare, nici sa fii frate de Basescu si nas al fiicei fiicei fiicei lui Bercea Mondialul, acuzat de crime, inselatorii si alte d-astea, nu mai e mare scofala. Astfel, Mircea Basescu, frate de presedinte al Romaniei, a zis “da” la invitatia de-a o crestina pe fiica Formatiei, adica pe fata fetei fetei lui Bercea care, deci, e strabunic. Formatia, caci asta e numele nepoatei sale, n-are decat vreo 15-16 ani si intrebata cine l-a ales pe Mircica nas, a raspuns: Nu stiu. Bercea, pe numele real Sandu Anghel, a spus ca pe domnu’ Mircea l-a cunoscut in urma cu doar o saptamana si l-a intrebat direct daca vrea sa fie nas si ca domnu’ Mircea a spus “da” si-asa s-a batut palma si ieri au jucat cu totii fericiti la botezul lu’ aia mica, a lu’ fata lu’ Formatia.

Sa creasca mare si cu noroc, asadar! [n-o sa fie problem’ aici ca-n oala in care preotul a scufundat-o p-aia mica, Bercea a aruncat cu lei si euroi s-aiba fata noroc; in timpul asta, preotul, altul decat cel ce-o scufunda pe fata Formatiei, facea galerie, donatie la biserica, sa fie primit, in timp ce se uita cu jind la banii aruncati in apa de botez].

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: