Nati, how could you?

by Andreea

NATI MEIR - PARCHETUL TRIBUNALULUI BUCURESTI

“Obama al Romaniei” in drum spre mititica

Oh, no si Holy crap! Ultramultimiliardarul fost candidat la presidentie si actualmente detinutul preventiv Nati Meir a facut-o de cacao. Nici vorbele fostei purtatoare sale de cuvant Moni Columbeanu, nici trilul lui Adi Minune n-au reusit sa-i salveze de asta data pielea. Dimpotriva, se pare ca manelistul “as da zile de la mine” chiar i-ar gira niste saptamani in plus de parnaie preventiva dupa ce “saracu baiat bogat” Nati l-ar fi pacalit cu bani falsi.

Amu sa va zic ce s-a intamplat. Acum cateva luni, Nati Meir, autointitulat “Obama de Romania”, isi anunta candidatura la presidentie. A adunat omul semnaturi, s-a bucurat c-a reusit sa le stranga pe toate cu sub 100.000 de euro, i-a luat in echipa de campanie pe Moni la dat din gusa si pe Adi la partea de entertainment si cant oficial [da, foarte micul Mozart i-a facut imn] si a inceput sa se dea zmeu. Ce conta ca nici limba romana n-o stia a vorbi, ori citi asa cum a demonstrat intr-o emisiune in care nu-i vorba ca n-a stiut sa cante imnul Romaniei, dar nici macar n-a putut sa citeasca versurile de pe hartie.

“Cu parere de rau”, s-a retras din cursa saptamana trecuta. Am crezut ca nestiinta de imn nu-i da pace si ca s-a hotarat sa mai repete cu gandul ca peste cinci ani va sti sa-l fredoneze asemenea copiilor de pe strazi care, oricat de mizerabil ar duce-o, pot recita “Luceafarul” lui Eminescu c-o precizie chirurgicala. Nati a spus ca face gestul pentru ca si-a dat seama ca gasca de politicieni e o cloaca ce tine cu dintii de ciolan si nu se gandeste nicio clipa la popor. Fie…

Azi insa, Nati Meir a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Visul s-a spulberat dupa ce “Obama” a fost acuzat de inselaciune, detinere si punere in circulatie de valori falsificate. Adica a fost un pic mai elevat decat sa traga banii la xerox.  Toata “averea” cu care se dadea batos era de fapt compusa dintr-un soi de “bani de Monopoly”.

Intreaga aventura via Mediafax.

“Obama”, yes you (thought) you can! 🙂

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: