O vara in apa

by Andreea

Vara asta am inotat mult. Oana a inotat foarte mult si, mai disciplinata decat mine, a tinut evidenta bazinelor facute. De exemplu, saptamana trecuta, a facut 100 de lungimi a cate 25 de metri. Daca ma gandesc la lunile de vara prin prisma inotului, am impartasit video-uri pe YouTube cu tehnici de crawl, articole despre cum sa respiri mai bine, site-uri cu echipament sportiv, Oana mi-a facut cadou o pereche de labe de fitness, am facut cumparaturi la xsport.ro si am admirat inotatorii profesionisti (dar si p-aia neprofesionisti care aratau totusi bine in bazine :D).

*

Spre sfarsitul verii, Oana imi spune ca Tudor, prietenul ei, s-a intalnit la bazin la Radisson cu Constantin Popovici, saritor in apa aflat in top 10 mondial. Tudor s-a gandit atunci ca m-ar interesa sa scriu despre el, insa nu a luat niciun numar de telefon sau adresa de e-mail asa ca urmatoarele lui dati acolo au imbinat inotul cu vanatul. In cele din urma, s-au reintalnit si Constantin i-a spus lui Tudor sa-i scriu pe Facebook. Ceea ce eu facusem deja chiar in dimineata zilei in care cei doi s-au vazut la bazin.

*

Dupa aproape o saptamana de la primul mesaj pe Facebook, m-am intalnit cu Constantin. A venit la redactie unde am facut interviul, ne-a adus poze pe care le puteti vedea in articolul printat, din revista Vip, a facut tumbe la fantani la Universitate in timp ce lumea il privea. Bine, fetele il priveau si aveau si de ce si i-am si spus ca daca vrea sa faca poze cu vreuna din ele sa ne anunte ca inventam noi vreun motiv pentru care am avea nevoie de prezenta ei in fotografie.

*

Acum, ca vine vremea rece, zilele la Dinamo s-au incheiat. Ne ramane Radisson, Oanei mai mult decat mie ca are abonament. Sau, poate, e timpul sa ne antrenam pentru inotul la copca…

0 comment

You may also like

0 comment

ion September 15, 2010 - 1:54 pm

ai zis laba de fitness. hahahaha! :))

Reply
Andreea September 15, 2010 - 1:57 pm

u pervs.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: