O viață nouă: când dragostea și camaraderia mută munții din loc

by Andreea Vasile

O mulțime de oameni mă inspiră. Și, datorită internetului, am ocazia, de ani de zile, să citesc povești care mă pun pe gânduri, mă fac să râd cu gura până la urechi sau, dimpotrivă, mă emoționează până la lacrimi. Cred că poveștile altor oameni ne aduc mai aproape unii de alții și ne oferă acces la experiențe pe care, pe cont propriu, nu le-am avea.

Danny și Lexi sunt un cuplu din SUA care-mi este foarte drag. M-am apropiat de povestea lor în urmă cu aproape un an de zile când, nu mai știu cum, am dat de ei pe Instagram, un loc care mă face să mă simt aproape de mulți oameni pe care-i admir și pe care-i pot urmări la prima mână, dar și de necunoscuți de la care, prin intermediul mediului virtual, simt că am de învățat câte ceva.

lexi.jpg

Cei doi sunt împreună din liceu și azi au aproape 30 de ani. În urmă cu doi ani, în 2016, ei au decis să își schimbe viața și să slăbească pentru că erau obezi și viețile le erau puse în pericol. În tot acest timp, Lexi a slăbit 141kg, iar Danny a slăbit 43kg. Sunt mulți oameni care au trecut prin experiențe asemănătoare, cu multă determinare, motivație și disciplină, așa că de ce povestea lor mi-a rămas aproape de inimă?

Mai departe de a povesti despre experiența aceasta a lor, atât individual, cât și împreună, Lexi și Danny sunt doi oameni care se iubesc foarte mult. E suficient să citiți postările lor despre diferite momente din toți acești ani ca să vă dați seama că, pentru ei, iubirea nu e doar o declarație de dragoste, ci susținere, încurajare și camaraderie. Sunt nenumărate mărturisirile lui Lexi în care spune că nu a existat nici măcar o singură dată în care Danny să îi spună că dacă ar fi mai slabă, ar fi mai bine.

Vă scriu azi despre ei pentru că mâine Lexi va trece printr-o operație de 9 ore pentru îndepărtarea excesului de piele, o consecință inevitabilă a numărului foarte mare de kilograme pierdute. Am urmărit această ultimă săptămână a ei cu tot entuziasmul unui viitor pe care și l-a imaginat de multă vreme, dar și cu teama lui Danny de a petrece o zi întreagă în așteptare, cu gândul la soția lui, care trece printr-o încercare grea.

View this post on Instagram

Last morning waking up with my tummy! So insane that the next time I wake up it will be gone. I've never been skinny or not had stomach rolls in my life. I wanted to lose weight for so many years and at one point thought it may never happen for me. Ready to show this surgery and recovery whos boss. Time to enjoy the next chapter & head to the hospital! ——————————————————————————– Whos ready to hustle for the holidays!? NEXT DIETBET STARTS 11/19!! Theres almost less than 2 months left to finish this year fighting for your health! Why not bet on yourself with our tribe? Next dietbet starts 11/19! I joined my first dietbet in January 2016 when I started my journey & it helped me change my life! Time to change yours too & make those resolutions stick! Lose weight, share tips/recipes, giveaways including @fedupfam, an airfryer, & MORE! Plus get paid to get lean in 2018!  Link in bio or dietbet.com/fatgirlfedup #weightloss #weightlossjourney #fedupfam #fit #fitfam #fitspo #motivation #sweat #fattofit #obesetobeast #hero #dance #diet #dietbet #fatgirlfedupsdietbet #fitness #losingweight #fitnessmotivation #halloween #fitfam #wonderwoman #plussize #looseskin #excessskin #effyourbeautystandards #extremeweightloss

A post shared by Lexi Reed (@fatgirlfedup) on

Sunt doi oameni pe care îi admir enorm atât pentru schimbarea dificilă prin care au trecut împreună, dar care i-a ajutat să aibă o mai bună calitate a vieții, cu o mulțime de noi aventuri și experiențe făcute pentru prima dată, cât și pentru loialitatea pe care o au unul pentru celălalt și capacitatea de a-și fi unul altuia alături indiferent de greutăți, bucurii sau aspect fizic.

Mult succes, Lexi!

1 comment

You may also like

1 comment

reparatiifrigiderechirita November 5, 2018 - 11:28 am

Suntem alaturi de curajoasa doamna , schimbarea este uluitoare si cred ca a necesitat o vointa de fier ,rabdare si o schimbare radicala in viata de zi cu zi . Cred ca este rar un partener sa stea asa aproape ,ii felicit pe amandoi . Cu mult respect .

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: