Pe altarul iubirii, s-a mai sinucis un cuplu

by Andreea

Fuck Brad Pitt si Angelina Jolie. Cuplul de aur al Romaniei s-a stins. NOOOOOO! Si povestea lor parea asa frumoasa si de nezdruncinat si nascatoare de invidie in randul celor care cred ca “ea+el = forever love” nu-s doar vorbe aiurea scrise pe pereti sau scrijelite pe pomi, ci un adevar care trebuie cautat si implinit. Ce-a dus la despartire si lacrimi si nefericire, va explic in cele ce urmeaza. Si vin si cu o concluzie ca daca stau sa ma gandesc mai bine, am pus la cale tot show-ul asta literar ca sa va amuz si ca sa va incalzesc putin ochiul inainte de-a va lovi cu crunta [mea] realitate.

Sex in mare

Era vara lui 2009 cand din amorteala vacantei am fost scosi cu vestea ca Bote i-a tras-o lui Bia in apa Marii Negre. Ei zic ca se pupau, ziarele zic ca se iubeau. Doar pestii stiu adevarul.

Bote si Moni

Ca e gay, ca nu-i gay, nimeni nu stie, dar treaba ca Bote si Bia sunt impreuna a dat nastere la ipoteza ca intaiul deisgner de chiloti al natiunii face parada de relatie doar ca sa-si poata baga, ma scuzati, linistit pu** in cine-o dori, fara sa se mai intrebe unii si altii in cine. Numai ca Bote a intervenit in dezbatuta dilema Moni vs. sofer in care soferul, Ricky parca, zicea ca Moni il iubea, Moni spunea ca nu-i asa si Bote a confirmat ca stapana de la Izvorani, lol, intr-adevar visa la carnea tanarului detinator de volan. D-aci a renascut povestea ca Bote e de fapt gelos pe Moni ca atenta la madularul la care atenta si el.

Sex in padure

Dupa ce s-au pozat pe coperti de reviste si-au dat declaratii despre iubirea vesnic verde ce si-o poarta unul altuia, paparazzi Ciao! i-au prins pe astia doi in padure la Baneasa, Vetoooo, in timp ce Bote ii sugea siliconul lui Bia. Cica venind de la aeroport, s-a incins pipota in ei si-au tras dreapta de volan la padure sa se pipaie. Bai si cum se face ca paparazzu’ fix acolo langa copac era sa-i traga pe ei in cadru, chestii-trestii, cum, de fapt, nu fac sex, ci doar se incita reciproc.

Targul de Nunti a pus cruce

Vestea despartirii a venit pe-un fond al sortii de neinchipuit: cei doi s-au despartit la Targul de Nunti. Auzi umor negru de la univers. Zvonacii spun ca Bia s-a suparat pe Bote ca n-a vrut s-o insoteasca la cateva evenimente mondene in saptamana precedenta si d-aci a iesit cu scandal, lucruri serioase, eheee, ce-au dus la separarea frumosului cuplu. NOOOOO, ca iar ma-ntristez cand mi-aduc aminte si saracul Bote  tot mereu intre relatii esuate si tentative de sinucidere, nu-si poate gasi si el o femeie cu care sa-nvete ce-i aia fericirea, zau asa.

Realitatea [mea] este ca…

Mie mi-e de scarba de impostruile astea sentimentale. Cam cat de foarte nesimtit sa fii sa te dai rotund cu povestile astea, sa ocupi pagini intregi de ziare cu cat de tare e relatia ta, sa explici ce-i cu viata si-amorul pentru ca tu, la varsta ta, ai trait si-ai vazut de toate, extremele au fost la ordinea zilei si-acu esti mare si l-ai gasit pe Dumnezeu in tine si stii ce-ti trebuie, si esti sigur pe tine, si mamamaaaaa. Daca lucram eu la una dintre publicatiile care au scris despre astia cu atata verva si aflam ca dupa tot tamtamul se despart la targ de nunti ca ea s-a suparat ca el n-a vrut la party, cred ca ii sunam pe fiecare in parte si le uram de foarte dulce. Caci cand il obligi pe public, indiferent de calitatea lui, sa ia parte la rahatul contrafacut din viata ta, nu esti altceva decat marlan.

Let there be shit if there must be shit, dar macar sa fie pe bune!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: