Pe cine aștept să văd la Electric Castle

by Andreea Vasile

Dacă n-ai pornit încă spre Electric Castle sau ești deja acolo și vezi articolul ăsta, cel mai important e să nu omiți aplicația de mobil Electric Castle care, fără doar și poate, e cel mai bun GPS în timpul festivalului. De la informații de ultimă oră, la faptul că îți poți controla resursele financiare – cât mai ai în cont, cât ai cheltuit – și până la orarul muzical și faptul că în paralel cu acesta îți poți crea unul al tău cu trupele pe care vrei să le vezi printr-un simplu ”tap”, cu un smartphone și app-ul ăsta ai tot ce vrei și ce trebuie la îndemână.

În ultimele zile m-am jucat pe el încontinuu și aseară mi-am ales trupele pe care vreau să le văd anul ăsta. Din păcate, faptul că plec abia în seara asta spre Electric Castle, mă face să pierd două nume pe care mi-ar fi plăcut să le văd: Macanache și Sigur Ros. Dacă pe primul îl mai prind prin oraș, despre Sigur Ros nu știu când mai apuc să îi văd. Sunt și multe nume despre care nu știu nimic, evident, în zona de DJ-ing, așa că o să văd la fața locului despre ce e vorba.

Însă, dintre cei pe care-i cunosc, aștept cu nerăbdare să-i văd pentru prima dată pe unii dintre ei și să-i revăd pe alții. Uite cum arată wishlist-ul meu anul acesta:

Dilated Peoples

 

Elliphant

 

Skrillex

https://www.youtube.com/watch?v=eHWrKllPya0

 

Venetian Snares

 

Bastille

 

Bring Me The Horizon

https://www.youtube.com/watch?v=svV6C7FM7Bs

 

Aria Urbană

 

Firma

 

Frații Grime

 

Tu pe cine vrei să vezi?

Ne vedem la festival!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: