Planton la contor

by Andreea

La inceput, pe usa de la bloc am gasit lipite, in mod nesimtit cu superglue direct pe geam, avertismente ca din scarile de bloc se fura contoare, deci s-avem grija. M-am intrebat cum am putea sa avem grija, sa ne luam paznic, sa iesim din jumate in jumate de ora pe scara sa vedem daca e contorul acolo, sa ne punem in scara de bloc camera video? Ma rog, nu la noi era problema ca avem interfon si, mai departe de asta, nimic nu-i mai eficient ca agilitatea varstei a treia (majoritara pe scara mea de bloc).

Dar azi am gasit un nou avertisment legat de furtul de contoare si, in plus, eram anuntati, locatarii, ca suntem responsabili pentru integritatea contorului. Practic, revin la gandul initial, cum anume ar trebui sa ne pazim contorul ca sa nu fie furat? Nu subestimez istetimea hotilor si ma gandesc ca si-n amiaza mare furtul poate avea loc fara probleme, insa imi inchipui totusi ca daca e sa fie luat, va fi luat noaptea, cand lumea doarme, cand strada e-n tacere (scara mea de bloc e incadrata de un salon de beauty si-o sucursala CEC, deci lume e mereu prin preajma).

Imi si imaginez la urmatoarea sedinta de bloc ca se propune plantonul la contor. Ca se vor face tabele si-n functie de numarul de apartamente si de membri dintr-o familie, fiecare va avea un numar de zile in care sa pazeasca contorul, cu semnare de condica si referat la final de program.

0 comment

You may also like

0 comment

Corina August 4, 2010 - 8:58 pm

Da, si la noi e aceiasi problema in bloc. Nu mi-am pus problema ca situatia va merge asa departe, dar nu stii niciodata…

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: