Poate vin la tine…

by Andreea

Horoscopul lunii februarie din Formula AS pe care l-am citit in aceasta dimineata imi spune ca voi fi revolutionara fara cauza pe parcursul celor 28 de zile care urmeaza incepand de luni. Cred ca perioada a inceput de ieri, de cand am lovit o masina si i-am spus proprietarei ca sunt trimisa lui Dumnezeu [asta inca cred cateodata].

Stiti cum e traficul din Bucuresti. Nu poti sa mergi nici pe sosea, nici pe trotuar, o simpla plimbare pe strazile capitalei se transforma mereu in slalom, ideea ce vei putea parcurge, vreodata, un drum doar in linie dreapta tine de fantezie. De aceea, ieri am coborat de pe trotuar in strada ca sa ocolesc o singura masina a carei bot mangaia ca nesimtita peretii unei cladiri. Si pe cand incercam sa fac manevra fara sa incurc pe cineva, TITITITITIIIIIIIII in spatele meu. Acel TITITIIIIIIIIII produs de oligofreni cand nu pot anticipa motivele pentru care cineva a reactionat intr-un anume fel la o situatie. Adica masina, perete, no room, eu in strada, asteapta 30 de secunde si vei putea inainte.

Ma intorc, in timp ce TITITITIIIIIUL continua amenintator, ca sa vad la volan o femeie pe la 50 si ceva de ani, in haina de blana, privind fix peste bordul masinii, tot inainte, tot inainte. Atunci i-am lovit masina. Cu pumnul. Cumetra a oprit, a dat geamul jos si mi-a aruncat-o p-aia cu esti tampita? Nu-s tampita, ba chiar cred ca situatia sta invers, dar ma claxonati incontinuu cu toate ca …(si-i explic ce-ar fi trebuit sa vada inainte sa ma penalizeze cu TITIUL). Langa ea, un barbat cam de aceeasi varsta, se lungeste peste scaunul soferitei ca sa-si scoata fruntea pe geam si sa-mi zica poate ies la tine si te plesnesc! Iesiti, i-am spus.

N-a iesit, dar repeta ca o moara stricata ca iese. In timpul asta, femeia continua sa imi spuna lucruri. Ghici cine era raspunzator pentru coada formata acum pe strada? In cele din urma i-am spus femeii ca sa inchei discutia ca deja ies la tine si te plesnesc nu mai era amuzant: Doamna, sunt trimisa lui Dumnezeu si v-am lovit masina sa va pedepsesc pentru moartea tuturor animalelor care se gasesc acum in haina dvs. de blana.

A lasat geamul jos si-a plecat.

0 comment

You may also like

0 comment

Corina January 30, 2010 - 8:02 am

:DDDDDDDDDDDD Made my day!

Reply
Cocunus January 30, 2010 - 8:57 am

hahahahahaha! buna asta! ar fi fost complet daca aruncai si cu zapada neagra in haina ei.

Reply
Alexandra January 30, 2010 - 11:35 am

=)) genial!!! si eu am patit-o la fel cu unul care ma claxona de zor ca mergeam pe strada si nu prin zapada de juma’ de metru de pe trotuar. i-am urat sa ramana fara masina si sa fie nevoit sa fie si el pieton prin bucuresti dupa ce ninge. 😀

Reply
clara January 30, 2010 - 11:32 pm

mai bine te opreai in fata masinii si faceai caca 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: