Poveşti de dragoste

by Andreea

Cristina Bazavan a scos o nouă culegere cu texte în cadrul proiectului “Cărţi S!mpa” care îi aparţine. De data aceasta este vorba despre poveşti de dragoste. Proiectul, realizat în parteneriat cu Prestigio, a apărut, ca şi data trecută, la editura Liternet. Cartea este structurată în două părţi: invitaţi speciali pe care Cristina i-a rugat să scrie şi bloggeri care şi-au trimis poveştile; dintre ei, doar unii au fost selectaţi.

Printre invitaţii speciali îi puteţi găsi pe Ioana Blaj, Dorotheea Petre, Costin Cocioabă, Ruxandra Predescu, Cristi China Birta, Carmen Gheorghiţă, Bogdan Theodor Olteanu şi subsemnata. Povestea mea nu este nouă, este mărturia pe care am scris-o pentru numărul de februarie al Tabu, dar mă bucur că Cristinei i s-a părut că merită republicată şi că oamenii, poate, vor găsi ceva util în experienţa mea, măcar ca mod de-a aborda problema.

În zilele următoare, va ieşi pe piaţă şi audiobook-ul cu 10 dintre poveştile de dragoste din acest e-book în lectura doamnei Rodica Mandache.

Poveştile de dragoste pot fi downlodate, în întregime, de aici.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: