PR bun; dar şi-un fel mişto de-a dialoga

by Andreea Vasile

Interior din bucătăria urbană Madame Pogany

Nenumărate sunt mărturiile din on-line despre interacţiunile horror pe care unii şi alţii le au cu anumite branduri. Fie că e vorba de companii de telefonie mobilă, de hypermarkets şi altele de genul acesta, orice loc are un om care are “grijă” să te facă să nu mai vrei să ai niciodată de-a face cu o marcă anume. Tocmai de aceea vreau să vă povestesc, de data asta, despre o experienţă pozitivă. A mea.

*

Era a nu ştiu câta oară când muzica de la Madame Pogany se auzea prea tare. Era, din nou, concert şi întreg cartierul, public fără voie. De data asta m-am enervat. Fusese o zi lungă, era 23.00 p.m. şi vroiam linişte. Aşa că am intrat pe site-ul locului şi am scris primei persoane care avea adresa de e-mail afişată acolo. Fără să ştiu, persoana era PR-ul trupei care cântase în seara în care scrisesem mailul. Elena mi-a răspuns la scurt timp după ce am dat send, şi-a cerut scuze şi a spus că nu ţin de ea, sau de trupa pe care o reprezintă, condiţiile în care are loc concertul. Elena a dat FFW celor care m-ar fi putut lămuri în această privinţă.

*

A doua zi am primit un nou e-mail, de data asta de la PR-ul Madame Pogany, Raluca, pe care de altfel o cunoşteam :). Mi-a spus că, pe viitor, dacă mai sunt probleme cu zgomotul în timpul concertelor să-l sun pe directorul general al locului al cărui număr de telefon îl am acum.

*

Elena, PR-ul trupei, căreia i-am scris iniţial fără să ştiu cine este, a revenit cu un mail final în care îmi ataşa o frumoasă melodie. Totul e bine când se termină cu bine!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D-C4cxQJlzE]

 

2 comments

You may also like

2 comments

Andra Ciubotaru October 9, 2011 - 10:30 am

E bine când se termină cu bine, dar şi când nu se întâmplă asta, tot poate fi amuzant: http://thebloggess.com/2011/10/and-then-the-pr-guy-called-me-a-fucking-bitch-i-cant-even-make-this-shit-up/ 🙂

Reply
Ruxandra October 10, 2011 - 8:49 am

Am fost vineri seară la concert. Cred că toată problema se putea rezolva foarte uşor – uşile glisante puteau fi închise şi izolarea fonică ar fi funcţionat 🙂 în altă ordine de idei, concertul a fost foarte reuşit.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: