Previziunile doamnei Stela

by Andreea Vasile

Uncle Jeb Studio pentru Mixtopia

Doamna Stela este cel mai nou și cel mai de nădejde astrolog care a luat cu asalt online-ul și-a transformat previziunile în bancuri.

foto: Uncle Jeb pentru Mixtopia

Doamna Stela e cel mai nou astrolog din piața locală a horoscopurilor. Pare că a apărut de niciunde, de printre stele, poate, și, de-atunci, fiecare zi de luni începe cu previziunile ei. Indiferent de zodia care ești, nu ai scăpare: veștile nu-s niciodată bune, ci mereu “îndoite” cu realism, umor, râsu’-plânsu’. Dar cine e doamna Stela? Am pus câteva întrebări și am aflat. În plus, pentru prima dată de când citește-n globul de cristal sau în bobul de orez, doamna Stela face predicții pentru anul 2015.

Știu ca lunea apare horoscopul, dar nu mai am răbdare. Sunt rac, ce-mi prezici pentru săptămâna viitoare?

Îți găsești jumătatea. De oră necesară postării unui anunț matrimonial.

În general, horoscopurile sunt ample și ating zonele care interesează, în aparență, pe toată lumea: dragoste, bani, profesie. La doamna Stela, previziunea e scurtă, la obiect. De ce se întâmplă asta, astrele nu sunt prea comunicative cu tine?

Oamenii vor poante scurte pe net. Mai ușor de haha și mai ușor de shareuit. Plus, sunt șanse mai mari ca Facebook să accepte boost-ul.

Am citit și eu, pe ici și colo, că să vezi în stele nu-i lucru ușor, trebuie să fii învățat să faci asta. Tu cum ai învățat să descifrezi corect mesajul universului?

La început, mi s-a arătat după 3 litri de afinată. Acum îmi trebuie doar vreo 2 litri.

În cele mai multe horoscopuri, binele învinge. Dar, la tine, gustul înfrângerii e cel care primează. Aproape că semeni cu Urania din punctul ăsta de vedere. De ce nu ți se arată nimic bun la orizont pentru noi?

Mi se pare că optimismul e unul din refugiile oamenilor fără umor. Sincer, habar n-am ce previziuni face Urania. Dar bănuiesc că se ia destul de in serios femeia mea.

În ce crede doamna Stela când vine vorba de astrologie, cum poate astrologia să-i facă pe oameni mai buni, mai optimiști, mai îndrăzneți?

Cred că oamenii devin mai buni când ignora astrologia. E la fel ca în cazul religiei.

La ce anume să ne așteptăm de la anul 2015?

Să ne așteptăm să îmbătrânim cu un an, să ne obișnuim cu ideea că mai e un an până la următorul Campionat European de Fotbal. Ah, și să citim în revistele glossy același horoscop, luat cu copy-paste de anul trecut de junior editori, care mai bine s-ar reprofila pe ferpare.

De ce ai simțit nevoia unui altfel de horoscop într-o mare de horoscopuri?

Ca să-i plesnească vena pe gât Uraniei de nervi.

Englezul zice că “you have to take everything with a pinch of salt”. Ce le recomanzi oamenilor care se simt triști când citesc horoscopul tău și au senzația că pentru ei partea plină a paharului nu va exista niciodată?

O gargară cu sare, după ce au sorbit din partea plină a paharului. Sau 24 de ore într-o cameră cu Neti Sandu. Sau e Nety? Mă rog, aia.

Cine e doamna Stela?

Echipa Doamna Stela e formată din Dan Frînculescu – Astrolog Șef, Marian Oprea – Astrolog Adjunct, Sergiu Floroaia, Andy Daniluc, Alecsandra Apostolescu, Deiu Stanciu, Paul Rosenfeld – Astrologi Ocazionali – Colaboratori, Cătălin Pădurețu – Designer Astral , Alin Iacob – Programator Astral, Laura Leonte – Doamna Stela.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: