Prima mea agendă

by Andreea Vasile

IMAG0427

Lucruri frumoase de la COLOUR

Am scris mereu: pe post it-uri, pe caiete dictando, pe caiete de matematică, pe caiete de geografie şi desen. Gândurile şi ideile mele au ajuns pe aproape orice suprafaţă pe care am putut să le notez. Inclusiv pe băncile de curs din şcoală, sunt printre cei care au scris pe ele, mese încrustate cu nume de iubiri rămase secrete şi nume de trupe adorate printre care mi-am făcut şi eu loc, la vremea respectivă, cu citate, şi proiecţii despre ce urma să devin, şi fragmente din inimă, toate lăsate acolo, ca o moştenire, pentru cei care au venit după mine.

*

Prima dată însă când mi-am cumpărat o agendă pentru că devenea important şi pe ce anume scriu, nu doar ce, a fost când am început aventura numită revista Tabu. Acel moment a fost pentru mine un moment decisiv, de care am fost foarte mândră şi în care am simţit că totul trebuie să fie în acord cu mândria pe care o simţeam să fiu acolo. Aşa că magazinul unde m-am dus la primul meu salariu a fost COLOUR şi de acolo mi-am luat o agendă neagră pe care nu mai ştiu ce scria, însă îmi amintesc foarte bine momentul în care am intrat în magazin cu încântare că, uite, în sfârşit îmi permit să cumpăr o agendă unde să-mi notez idei de poveşti care pot schimba micro universul meu, măcar p-ăla şi pe cel al cititorilor şi sper că am reuşit să fac asta, cât de puţin.

*

IMAG0426

Agendele şi păpuşa Momiji vor ajunge la unul dintre voi

Astăzi, aventura magazinului COLOUR a ajuns la final pentru că şi-a închis porţile din calea Victoriei 83-85. Însă n-a plecat oricum, ci a avut grijă să lase amintiri mai multora dintre noi printre care, cu bucurie, mă număr şi eu. Am primit de la COLOUR agende şi păpuşi Momiji, absolut adorabile.

Două dintre agende le-am păstrat pentru mine şi voi începe să scriu pe ele când voi simţi că trăiesc, din nou, un moment de mândrie la fel de intens ca atunci când am început să scriu la TABU.

Pe celelalte două şi-o păpuşă Momiji le voi dărui unuia dintre voi, cititorii mei.

IMAG0428

Cadoul aşteaptă să-şi cunoască destinatarul

Înainte să-ţi ofer acest dar, trebuie să îndeplineşti o sarcină, să îmi spui care este cel mai mare vis al tău şi cum ai de gând să îl transformi în realitate.

Povestea care îmi va plăcea cel mai mult va fi premiată şi, astfel, pe prima pagină a agendei vei putea să-ţi scrii, în propriile cuvinte, ceea ce îţi doreşti cel mai mult să ţi se întâmple. Astfel sper ca acesta să fie primul pas pentru ca dorinţa ta să devină realitate.

Aştept povestea ta plină de … culoare la secţiunea de comentarii până luni, 31 martie, ora 14.00.

Succes!

 

0 comment

You may also like

0 comment

Sabina A. March 28, 2014 - 6:48 pm

Ce articol frumos <3

Cel mai mare vis al meu este sa ajung la greutatea din liceu…sa pot imbraca din nou primii mei blugi Zara cumparati din primii bani castigati de cand sunt in Romania…Cum am inceput sa imi transform visul in realitate? Prin Limitless 🙂 incep cu pasi mici dar siguri..desi momentan am luat o pauza de la Limitless, urmand sa revin in Iunie..continui sa muncesc pentru asta…si desi poate nu o sa castig eu agenda..este placut sa strigi in gura mare care iti sunt visurile si ce faci pentru a le indeplini. De Limitless nu are rost sa iti zic pentru ca stii despre ce e vorba..tot ce pot sa spun e ca cea mai buna decizie luata in 2014 a fost sa vin la Limitless iar cand iti vad rezultatele parca ma incurajez si mai mult 🙂

O seara faina !

Reply
Andreea Eva Adam March 29, 2014 - 9:14 am

Cred ca visele sunt cele care ne ajuta sa ramanem optimisti, sunt cele care ne dau acel ”sut”,acel imbold pentru a continua. Am foarte multe vise.Sunt o visatoare fara tratament. Am visat sa ajung profesoara…ciudat nu? Mi-am indeplinit visul asta… Insa cel mai mare vis este sa fiu fericita! Da…atat! Fericire! Cum fac asta? Simplu…ma bucur de lucrurile marunte ca un copil, zambesc oamenilor de pe strada,incerc sa fiu buna cu oricine si ii multumesc lui Dumnezeu pentru omul superb pe care ”l-a pus” alaturi de mine. Ai incercat? Simti cum ti se umple inima de bucurie si nimic altceva nu mai conteaza. Restul viselor ce tin de lucrurile materiale se vor indeplini o data cu trecerea timpului. Sunt sigura!
O zi frumoasa draga mea!

Reply
MissRhyne March 31, 2014 - 9:51 am

E voie cu mai multe? 🙂 Adevărul e că am o mulţime de vise, în stadii mai mult sau mai puţin avansate de îndeplinire. Visez să trăiesc exclusiv din sculptat şi muncesc pe unde şi cum se poate doar ca să nu las nici o uşă să se-nchidă. Visez să am muşchi şi de-aia din când în când timp de câteva zile mi-e foarte foarte greu să mă aşez pe scaun :)) Visez ca, într-o zi, la mine-n curte să se nască un câine care să se-apropie mult de tot de câinele perfect din mintea mea şi de-aia mă străduiesc în fiecare zi să fiu un om bun şi potrivit pentru ai mei.
Dar cel mai mult şi mai mult visez să trăiesc în pace, linişte şi armonie cu mine şi cu restu. Aşa că scratch that, presupun că ăsta este. Să fiu veselă, să atrag oameni şi lucruri pozitive, să separ lucrurile importante, să fiu spontană, să nu mă mai sperii de lucruri mărunte, să nu mă mai gândesc atât de mult la ce crede lumea, să ”sparg cutia” :). Mă străduiesc în fiecare zi şi în fiecare situaţie să mă analizez şi să mă înţeleg ca să mă transform, şi ştiu că am făcut multe progrese de când m-am găsit pentru prima oară cu adevărat, dar trebuie să recunosc că probabil e cel mai mare vis al meu pentru că e singurul care-mi pare mult mai greu de atins decât restul 🙂

Reply
Andreea April 1, 2014 - 6:39 am

buna fetelor,

va multumesc mult pentru raspunsuri, m-am bucurat sa le citesc!

agenda va merge la MissRhyne pentru ca raspunsul ei mi s-a parut cel mai aplicat, o serie de vise concrete pentru care trage constient si concret in fiecare zi.

va doresc fiecareia sa implineasca in ce crede si ne vedem la urmatorul concurs, pana atunci, stay tuned! 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: