Trei produse cosmetice pentru bărbați pe care le folosesc și femeile

by Andreea Vasile

Sunt la al doilea text consecutiv despre produse cosmetice, fapt care mă surprinde și pe mine. E o simplă coincidență sau poate nevoia de-a face notă discordantă cu temele săptămânii și de-a scrie, deci, despre subiecte relaxante, care ne dau o stare de bine și cu care relaționăm cu toții?

Posibil ca ambele variante de răspuns să fie valabile, dar totuși motivația pentru care scriu acum e mai puțin importantă. Cele trei produse cosmetice pentru bărbați pe care le folosesc și femeile, sau pe care eu le folosesc, există în baia mea, sunt încântată de ele și le împărtășesc acum cu voi.

men-1

Ceara de păr

Am început să folosesc recent ceara de păr pentru bărbați. Asta datorită tipului la care mă tund și care mi-a aplicat într-o zi pe păr ceară d-asta. Mi-a plăcut atât de mult mirosul încât atunci mi-a picat fisa că aș putea avea și eu acasă una. Cu atât mai mult cu cât produsele mele se terminaseră recent și aveam nevoie de unele noi. Zis și făcut. Am intrat în primul supermarket și mi-am luat o cremă de păr de la Nivea Men. Are o textură cremoasă, miros plăcut și tonic și lasă părul fixat, fără să-l încarce (asta și pentru că mi-am luat o cremă cu nivel 3 de fixare, deci nu lasă părul băț). Eu am părul scurt, ușor de aranjat și la spate îl tund cu mașina de ras, așa că o astfel de cremă e perfectă pentru mine, pentru stilizarea finală.

stick.png

Stick-ul antiperspirant

Dacă iarna mai e cum mai e, vara găsesc cu greu produse antiperspirante potrivite pentru mine. Am încercat de toate, de la deodorante din comerț la stick-uri la piatra de alaun. Nimic nu a dat roade. Așa că atunci m-am decis să încerc produsele pentru bărbați și după ce am folosit deodorant și stick, prietena mea Andreea mi-a recomandat Hugo Boss. A fost răspunsul pentru problema mea, căci mi-am comandat stick-ul și a fost extraordinar, îl folosesc deja de peste jumătate de an și rezultatele sunt la fel de bune în continuare. Prețul e mai mare decât pentru un produs similar din supermarket-uri, aproximativ 80 de lei, dar poți găsi oferte care să-l reducă și la 60 lei (eu cu atât l-am luat de pe elefant.ro). Însă merită pentru că e bun și miroase excelent.

yardley

Apa de toaletă

Îmi plac enorm aromele tonice, mai ales citricele, vara și iarna, deopotrivă. De asemenea, îmi mai plac aromele de lemn și tabac și, de aceea, folosesc deseori parfumuri bărbătești care conțin aceste ingrediente. Evident, ele sunt cu mult mai plăcute iarna, când aroma lor puternică se simte foarte bine pe piele. O astfel de apă de toaletă mi-am luat în preajma Crăciunului de la Yardley, marcă pe care o găsiți la The British Gallery, în București. Are fix combinația care îmi place, citrice și lemn, e o nebunie. Însă sunt multe alte ape de toaletă și parfumuri bărbătești care îmi plac foarte mult. Când vine vorba despre aceste produse de uz cosmetic, folosesc în egală măsură și pentru femei, și pentru bărbați, combinația e cea care mă interesează, să fie plăcută nasului meu.

Tu ce produse cosmetice destinate bărbaților folosești, ca femeie?

Dar ca bărbat, ce produse cosmetice pentru femei folosești?

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: