Progresul meu în imagini

by Andreea Vasile

În urmă cu o lună de zile am scris un text despre programul Limitless şi poveştile a trei dintre membrii lui pentru revista Marie Claire. Am avut parte şi de photoshotting, cu tot dichisul aferent: hairstyling şi make-up. În momentele de pauză, şi pentru că aveam echipamentul sportiv la mine, fotograful Radu Chindriş mi-a făcut câteva poze care au ieşit foarte frumoase şi pe care m-am bucurat mult să le văd. Nu doar pentru că sunt făcute de un profesionist, dar pentru că este minunat să văd rezultatele muncii mele după şase luni de sport intens. Cu toate că mă bucur mult de ceea ce am obţinut, evident că prima dată când m-am uitat la fotografii am văzut ce aş mai putea să … îmbunătăţesc. Nu pentru că nu îmi dau seama ce am obţinut şi cât de departe am ajuns, ci pentru că forma pe care o am acum o consider o etapă firească, deci pentru mine este un punct zero de la care vreau să plec şi să aduc şi mai multe îmbunătăţiri.

_RBC5412

_RBC5416

_RBC5420

_RBC5422

_RBC5426

_RBC5429

4 comments

You may also like

4 comments

Tea April 29, 2014 - 7:48 am

Arati foarte bine, Andreea 🙂 Si dupa un before unde ne uitam? ca eu nu te stiu/stiam prea bine din offline 😀

Reply
Andreea April 29, 2014 - 7:51 am

multumesc!

pe facebook poti gasi 🙂

Reply
miruna_p April 29, 2014 - 11:08 am

Intr-adevar, ai facut niste progrese foarte foarte calumea din punctul de vedere al formei fizice. Stau minunat muschii pe tine si ai o privire superdeterminata. Se vede ca you are going places!
Sper sa nu te supar dandu-ti un sfat: cand iti face cineva poze si vrei sa-ti highlight efortul si succesul (care sunt extraordinare), nu mai sta cu picioarele in x! Pozitia picioarelor mi-a distras atentia de la progresele reale.
In rest, mult succes in continuare! You are truly an inspiration. Imi dai senzatia ca ai inceput, intr-adevar, o noua viata.

Reply
Andreea April 29, 2014 - 11:17 am

multumesc!

asa am picioarele, de cand ma stiu, in X, nu e o pozitie pe care o adopt fara sa imi dau seama de asta, it is how i am.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: