Project Catwalk

by Andreea

project catwalk

Echipa completa de concurenti de la inceputul celui de-al treilea sezon

Am inceput sa urmaresc Project Catwalk cand am ajuns in Manchester. Am prins inceputul celui de-al treilea sezon din care am reusit sa vad, cat am stat acolo, doua episoade. Azi le-am urmarit pe toate zece pe YouTube. Mi-a luat o zi intreaga, dar am reusit.

Project Catwalk este o emisiune-concurs in care 13 designeri in cautarea marii lovituri in industria modei trec, timp de opt saptamani, prin tot felul de probe care le solicita creativitatea,  aptitudinile tehnice si gradul de wear-abilitate a creatiilor pe care le fac. In fiecare saptamana, un concurent pleaca.

Emisiunea este foarte catchy. Drept dovada, repet, mi-am alocat toata ziua vizionarii intregului sezon. Nu este un show despre niste oameni care fac niste haine, este un show despre inventivitate, concentrare, autodepasire. Ca sa va dau doar un impuls, unul dintre concurenti este o tipa de 41 de ani care toata viata a fost casnica, mama a trei copii si care a facut rochii pentru ea si pentru prietene. In emisiune, ajunge printre finalisti si prezinta o colectie de 12 rochii la London Fashion Week.

Kelly Osbourne este prezentatoarea emisiunii si se descurca foarte bine. A trecut de etapa fetei rasfatate cu parul roz din The Osbournes. In Project Catwalk, este o tipa articulata, cu opinii bine conturate si cu un stil vestimentar curat, cizelat, cu mult schimbat fata de ceea ce, sunt sigura, va imaginati cu totii ca este.

AICI vedeti primul episod din cel de-al treilea sezon.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: