Red Bull Art of Can

by Andreea Vasile

Andreea Torba, Manager de Comunicare pentru România la Red Bull, ştie că, după ea, eu o să îi urmez în funcţie. În fine, ştie că poziţia ei este pe wishlist-ul meu profesional pentru că ce face ea e foarte, foarte mişto. Cel mai mişto e că vede lumea, România şi alte ţări deopotrivă. Este un om care trăieşte între două avioane, dar bănuiesc că, la un moment dat, îţi trece cheful de asta şi vrei linişte. Atunci voi fi eu pregătită, cu valiza lângă uşă, să mă îmbarc în primul zbor. Valiza o am pregătită şi acum, dar din păcate călătoriile nu sunt pe cât de dese mi-aş dori să fie.

Pe lângă multele deplasări, Andreea se ocupă şi de proiecte super creative. Unul dintre ele este Galeria Red Bull Art of Can care îşi deschide porţile pe 1 octombrie la Bucureşti. 425 de artişti s-au înscris în cadrul proiectului, însă numai 50 de lucrări vor fi expuse în cadrul galeriei din Piaţa George Enescu care durează până pe 23 octombrie. Piesele expuse sunt evaluate de juriul selectat în funcţie de conceptul creativ din spatele execuţiei, de execuţia conceptuală (cât de bine transmite ideea opera creată) şi de construcţie (calitatea execuţiei, a operei finale).

Tot pe 1 octombrie vor fi anunţaţi şi cei 3 artişti care vor urca pe podium şi vor fi premiaţi. Astfel, locul I va fi o excursie de o săptămână la New York, pentru două persoane şi participarea la un workshop ţinut la Muzeul Guggenheim New York. Premiul pentru locul doi va fi o excursie de 3 zile la Veneţia, pentru două persoane, pe perioada Expoziţiei Internaţionale de Artă organizată de “La Biennale di Venezia”. Excursia include intrări la muzeele importante din Veneţia. Iar premiul pentru locul trei va fi o excursie de 3 zile la Bilbao, pentru două persoane. Excursia include intrări la muzee din oraş, inclusiv Guggenheim Bilbao.

Pentru detalii şi galerie foto a lucrărilor care vor face parte din expoziţie, intră pe www.redbullartofcan.ro

P.S. Andreea, mai ai numărul meu de telefon, nu? 072346… 🙂

 

0 comment

You may also like

0 comment

Andreea September 19, 2011 - 7:56 am

Bineinteles, Andreea 😉 Numarul tau este salvat in agenda telefonului meu, no worries. Ne vedem la expozitie!

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: