Reflectii nascute la fata locului

by Andreea

Barbatul-maimuta

Aseara am iesit in mai multe cluburi. Si asta n-ar fi nimic deosebit daca n-as fi avut o serie de revelatii la care voi reflecta, impreuna cu voi, aici. Inainte sa incep sa va povestesc despre ce este vorba, vreau sa nu credeti ca generalizez. Stiu ca in Bucuresti sunt si locuri de iesit frumoase, si barbati cu creier, dar nu ma intereseaza aceste aspecte in discutia de fata. Deci, sa-i dam drumul.

Dupa multe vreme si manata de amintiri din copilarie am ajuns in Club A. Plin-ochi. Am intrat totusi si, dupa ce am ajuns la bar, mai mult purtata de miscarea celorlalti oameni, mi-am luat un pahar de vodka cu cola si-apoi m-am dus pe ringul de dans. Aici, oamenii incercau sa danseze pentru ca, practic, isi miscau doar braul si poate, putin, picioarele, dar pe loc. Era un soi de exercitiu fizic, cam ca acela pe care il faceam la orele de sport in scoala generala, cand stand pe talpi, profesoara ne punea sa intindem mainile in sus si sa tragem de ele ca si cum am vrea sa atingem cerul si noi o faceam ridicandu-ne pe varfuri, apoi revenind la pozitia initiala si tot asa. Ei bine, cam asta se intampla aseara in Club A.

Atunci m-am gandit ca asa arata lacomia materializata. Adica disperata sa castige 5 lei in plus, conducerea clubului, si nu doar a astuia, inghesuie petrecaretii intr-un loc, ca pe vite, pana cand locul arata ca un autobuz supraaglomerat. Mai simte-te bine, acum, daca poti!

Aglomeratia aduce inevitabil laolalta tot felul de oameni. Si asta nu ar fi o problema daca oamenii ar fi si simpatici, numai ca pularaul de weekend excitat la maxim, pe care bautura il transforma dintr-un prost tacut intr-unul cu opinii, iti poate face seara un cosmar. De exemplu, venind la tine si intrebandu-te “facem si noi ceva?” sau “prietena ta da lapte?” doar pentru ca are un decolteu generos sau spunandu-ti simplu “penis de 25 de centimetri” si apoi ranjind cu subinteles ca si cand, realmente, s-ar astepta vreodata in viata asta ca vreo femeie sa-i spuna “sa mergem” numai la auzul acestor vorbe. Am mai spus si sustin ca transformarea barbatului roman din maimuta in om nu a ajuns, inca, la final. Pe aceasta cale, imi cer iertare maimutelor ca le-am jignit. Sunt niste animale foarte simpatice!

Al doilea loc in care am ajuns a fost Expirat unde situatia se prezenta la fel de aglomerata. Drumul spre orice punct al clubului – bar, toaleta – s-a aratat foarte anevoios, iar pentru mine, la cei 1.56 m inaltime, sa-mi fac carare printre niste munti de oameni care sar pe Prodigy este o incercare de viata si de moarte [nu mai mentionez coatele pe care mi le iau mereu in cap, ca sunt de la sine intelese]. Totusi, in spatele agitatiei de la fata locului si a nervilor pe care ti-i faci incercand sa-ti iei ceva de baut, sta ideea de la care plecasem si anume ca manati de lacomie si prea putin preocupati de buna petrecere a celor care le calca pragul, proprietarilor de club putin le pasa de calitatea serii pe care o ofera si isi lasa clientii sa vina si sa tot vina pana cand te trezesti ca ai petrecut o noapte stand pe loc si ferindu-ti paharul cu Cuba Libre de la a nu fi varsat.

Celor de mai sus li se adauga, fara exceptie, muuult fum de tigara!

0 comment

You may also like

0 comment

felipov March 14, 2010 - 4:18 pm

Mda. Cum sa mai ai comentarii?

Reply
ion March 15, 2010 - 8:30 am

desele coate in cap explica muuuulte. :))

Reply
Andreea March 15, 2010 - 8:32 am

hahahaha. amuzant ca-ntotdeauna, Ioane :-)))

Reply
claraestd March 15, 2010 - 11:13 am

de-asta am renuntat la astfel de activitati. primesc acelasi entertainment cu 1,30 RON mergand cu autobuzul.

Reply
Andreea March 17, 2010 - 7:24 am

tu mergi si pe trasee dubioase. d-aia comparatia are sens :-)))

Reply
cristiangheorghe March 16, 2010 - 6:32 pm

M-am uitat în oglindă. Mâine mă bărbieresc.

Reply
Andreea March 17, 2010 - 7:23 am

pai daca te face sa te simti mai bine, ok 🙂

Reply
Burishe March 19, 2010 - 8:19 pm

love at first sight :X

Reply
Andreea March 19, 2010 - 8:20 pm

cu? 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: