Rick Genest The Zombie Boy

by Andreea Vasile

Rick Genest aka The Zombie Boy a împlinit 26 de ani în august

Sunt atrasă de tot felul de oameni de care mulţi nu se simt atraşi. Explic şi explic din nou că niciodată nu mi-a păsat nici de unde vine, nici cum arată, nici încotro se îndreaptă cei pe care îi simpatizez şi-n preajma cărora vreau să mă regăsesc pentru că îmi place să le fiu alături (în timp ce scriam rândurile astea îmi suna în minte Backstreet Boys cu “I don’t know who you are, Where you’re from, What you did, As long as you love me”,  ca să vedeţi ce asocieri ciudate face mintea noastră, dar asta ştiaţi deja :)). E şi cazul lui Rick Genest care e un tip atât de mişto şi asta nu se datorează felului în care arată, ci felului în care vorbeşte şi dacă rămâneţi cu mine la postul ăsta o să vă spun mai multe.

*

Rick Genest s-a născut în Montreal pe 7 august 1985. În copilărie a dezvoltat o tumoră cerebrală care a fost îndepărtată chirurgical când Rick avea 15 ani. Din respect pentru părinţii lui, a aşteptat până la vârsta de 16 ani ca să-şi facă primul tatuaj. La 17 ani a plecat de acasă, după absolvirea liceului, însă abia la 21 de ani a început să lucreze la tatuajul care azi îi acoperă întreg trupul. Frank Lewis este artistul tatuator care i-a bătut majoritatea tatuajelor şi cel împreună cu care Rick a creat modelul pe care îl are.

6 ani a durat până ce tatuajul a fost complet şi multe mii de dolari. Despre tatuaj, Rick spune că este “despre corpul uman văzut ca şi cadavru în putrefacţie” şi reprezintă şi “un tribut adus filmelor horror” al căror fan este.

Rick a devenit cunoscut după ce pe 5 martie 2010 cineva i-a creat o pagină pe Facebook unde, în mai puţin de un an, a strâns 1,516,145 de followers. Pe această pagină l-a găsit Nicola Formichetti, Fashion Director-ul lui Lady Gaga care l-a făcut personaj central în prezentarea Mugler pentru toamnă-iarnă 2011-2012 prezentată la începutul acestui an, pe 19 ianuarie.

(urmăreşte-l pe Formichetti pe Twitter)

Campania pentru Thierry Mugler

*

Pe 27 februarie 2011, Rick a apărut în videoclipul lui Lady Gaga, “Born This Way”. Lady Gaga a purtat un machiaj care reinterpreta unele dintre tatuajele lui Rick.

(urmăreşte-o pe Lady Gaga pe Twitter)

*

Recent, Rick a devenit parte din campania “Go Beyond the Cover” a companiei de produse cosmetice Dermablend.

http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ

Reclama Dermablend

 

http://www.youtube.com/watch?v=iLpbMqQMelk&feature=related

Behind the Scenes Dermablend

*

Preferatul meu rămâne interviul pe care l-a acordat lui Crane TV cu ocazia numărului de frumuseţe pe care Crane TV îl avea.

*

Află mai multe despre cine este şi ce face Rick Genest pe site-ul lui.

Urmăreşte-l pe Rick Genest pe Twitter.

0 comment

You may also like

0 comment

MissRhyne November 7, 2011 - 8:52 am

Awesomeness. De asemenea, Dermablend ăla sună bine de tot. În caz că o să am vreodată nevoie să mă duc la o nuntă conservatoare.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: