Romania Carcotescu

by Andreea

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b5Je0TaztCE]

Am spus deja ca melodia Lenei mi-a placut. Si despre Eurovision n-as fi scris daca nu as fi citit niste lucruri in dimineata asta care sa ma enerveze. De exemplu, despre Dan Negru si Marcel Pavel care spun ca melodia Lenei a fost o mizerie. Care este calitatea in care Dan Negru face aceasta apreciere? Si care este calitatea lui Marcel Pavel in acelasi context? Despre cel din urma, am oricum o parere foarte proasta pentru ca face parte dintre oamenii care cred ca, pentru ca pot canta, li se cuvinte totul. Pe romaneste, e un ingamfat.

De ce nu au putut Dan Negru si Marcel Pavel sa ne spuna, de exemplu, cat de bucurosi sunt ca Paula a obtinut un loc atat de bun? Sa ne vorbeasca despre figura frumoasa pe care reprezentantii nostri au facut-o, sa ii laude pe ei si asa mai departe? Sa critici insa o fata de 19 ani care a luat Eurovisionul si sa spui, precum unul ca Marcel Pavel, care in loc sa-si vada de examenul lui de licenta la Conservator, pare mereu urmarit de aparente nedreptati, ca n-ar trebui sa intre in analele muzicale, e cel putin jenant. In realitate insa, Lena o sa fie mai cunoscuta decat Marcelino si-al lui loc 9 de la Talinn din 2002. Sic! Apropo, isi mai aduce cineva aminte de melodia lui si-a Monicai Anghel? Tare ‘frumoasa’ a fost.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=afQf_22Q-M4]

Stilul asta al criticii gratuite l-a prins de minune sambata seara si pe Leonard Miron despre care aveam o impresie buna, dar care in seara cu pricina a luat-o pe aratura cu comentarii absolut idioate la adresa prezentei fizice a corespondentilor din fiecare tara care anuntau punctajele. Care e rostul comentariilor astora, habar n-am. Dar intra in tiparul lui ‘uite baaaa cum arata ala/aia’ care ne place atat de mult.

In final, sa va mai zic una despre Marcelino caci, ca Marijuana, tre’ sa spun. O colega de-a mea il suna sa-l invite la un eveniment si se decide sa-l intrebe despre viata ca poate scrie si-un text. Si Marcelino ii zice ca se pregateste de licenta si-i explica ce urmeaza sa faca el la licenta cu mandria primului din familie care a ajuns la facultate. La final insa, ii spune colegei mele: “De fapt, ce-ti explic tie toate astea de parca stii ce-i aia o arie, cine-i ala Puccini?”

0 comment

You may also like

0 comment

tudor May 31, 2010 - 6:24 am

Marcelino ..ahahahah ftw .
kudos kreti

Reply
maria May 31, 2010 - 7:26 am

Sincer m-am bucurat pt Lena. Zappam la TV si am picat peste melodia ei si chiar ma gandeam ca ‘ia uite, finally ceva care nu este muzica usoara – ce tare ar fi sa castige’. Ia gata cu inflexiuni de acu 100 de ani, mieunat suferind si glamour prost inteles. Erau unii carora le-au iesit aripi din rochii la jumatatea melodiei . . come on!

Reply
tudor May 31, 2010 - 9:49 am

tot concursul a fost jenant

cantecul Lenei era cam singurul decent si ascultabil mai departe de scena eurovisionului.

din fericire a castigat.
ai nostrii au fost ok si cam atat. felicitari pt locul 3.

miron nu stie probabil daca e cazul sa faca coming-out-ul sau nu, altfel nu-mi explic comentarile penibile de tipul tabloid

Reply
Andreea May 31, 2010 - 9:52 am

mie concursul, ca spectacol, mi-a placut. dar cel mai mult mi-au placut madcon la final 🙂

miron nu cred ca planuieste coming-out-ul mai ales ca el e mai degraba colaborator al tvr decat angajat permanent acolo, deci nu prea vad miscarea asta ca avand sens.

Reply
tudor May 31, 2010 - 10:07 am

i se spunea stewardeza la servici hahaha 🙂
adica pe bune stiu asta nu fac io caterinca, si p bune dreptate.
mironica, mironea , hai mai … iesi de la saftea ?

Reply
Andreea May 31, 2010 - 10:09 am

pentru ca a lucrat ca steward la british airways. cred ca inca lucreaza.

Reply
tudor May 31, 2010 - 10:17 am

wow lol , hahahahaha impecabil .. . ah deci this made my day .. ahahahahhahah …

un suc va rog.. defapt mai bine nu, lasati, aducetimi niste alune…nuts ? naveti ? ah ok.. niste apa plata sigilata then .

Reply
Andreea May 31, 2010 - 10:23 am

ah, la easy jet e. nu la british. in 2008 a iesit cel mai bun din 100 de stewardese:http://www.infonews.ro/node/95358 😀

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: