Sâmbăta cu fapte bune

by Andreea

În fiecare lună decembrie, Tabu îi sărbătoreşte pe cei care fac fapte bune. Anul acesta, în numărul de iarnă, inserăm brăduţi ornamentali, iar banii obţinuţi din vânzarea revistei merg la Asociaţia SOS Satele Copiilor.

Dacă vrei să ajuţi, fii binevenit, căci avem 10.000 de brăduţi de decorat alături de copiii care locuiesc în casele Asociaţiei din Calea Floreasca 165 (aproape de Aurel Vlaicu, adică Aviaţiei). Locul arată, aşa cum îi zice şi numele, ca un sat în miniatură. Este un spaţiu amplu cu multe căsuţe, şi iarbă, şi copaci şi, în primul rând, cu mulţi copii.

Te aşteptăm sâmbătă, 20 noiembrie, între 10 şi 17 să-ţi pui la lucru creativitatea. Ai ocazia să ajuţi, să te joci şi, nu în ultimul rând, brăduţii tăi ajung în paginile revistei şi la cititorii acesteia. Mai mult, cu cât suntem în număr mai mare, cu atât terminăm treaba mai repede. Ce ziceţi, reuşim un flash mob cu 10.o00 de oameni? Că tot spunea Ina azi la redacţie că am putea face un call for help în Piaţa Constituţiei.

Dacă vrei să vii, scrie-i Irinei Mihalcea să confirmi la irina.mihalcea@tabu.ro. Bineînţeles că poţi să vii şi cu prieteni. Redacţia Tabu o să fie acolo şi noi deja le-am scris cunoscuţilor.

Te aşteptăm. Şi mulţumim!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: