SF la TV

by Andreea

mda

Petre Roman si Silvia Chifiriuc

Cea de-a doua sotie a lui Petre Roman, fost prim-ministru de Romania in anii ’90, a nascut in urma cu patru zile un baietel, Petrus, la maternitatea Giulesti din capitala. Ieri, domnul Petre s-a dus la spital sa-si ia sotia si copilul acasa, dar n-a fost usor.

In timpul “Happy Hour”, Maruta ne spune ca urmeaza sa vedem in exclusivitate la Pro TV primele declaratii ale fericitei mame si al proaspatului tatic [sau tatoi, ca domul Roman are 63 de ani]. Si-ncepe materialul in care ni se povesteste despre prima venire la spital a lui Petre si vedem o disperata, reporter Pro, cum sare pe Roman la iesirea din maternitate, indesandu-i sub nas microfonul si intrebandu-l daca-s toate bune. Roman zambeste, nu cedeaza [imi pare rau, eu te-as fi plesnit, fetita], ajunge la masina, “jurnalista” nu renunta si-n cele din urma, Roman ii zice ca toate-s bune. Deci, va dati seama ca, dupa o asemenea declaratie, probabil ca tipa a luat spor de performanta pentru marele breakthrough din televiziune.

Ore mai tarziu, Roman se intoarce sa-si ia nevasta si copilul. Si ies in cele din urma, cu blitz-uri din toate partile. El isi tine copilul acoperit si pentru ca totusi [unii] dintre noi mai suntem oameni si nu hiene, este lasat sa treaca, dar doamna Silvia nu scapa. Aceeasi disperata cu microfonul careia i se mai alatura una de la Acces Direct se baga in sufletul femeii intreband-o daca e fericita. Adica dupa ce ca-s nesimtite, mai sunt si inghesuite sa puna o intrebare de evidenta-evidentelor. Normal ca-i fericita, e mama, are un copil, radiaza, o vezi ca se simte bine si dupa ce ca-i indesi microfonul ala, o mai intrebi si-o prostie la care ai fi putut sa-ti dai singura raspunsul. Cei doi sunt urmariti pana la masina, Silvia indruga ceva acolo ca da declaratii zilele urmatoare si, vrum, asta a fost tot. Asta a fost exclusivitatea, bai!

Intr-un interviu mai vechi pe care l-am facut cu Capatos, acesta mi-a zis ca orice s-ar intampla, va lua mereu apararea breslei jurnalistilor, ca-s colegii lui etc etc. Eu nu pot sa fac asta in conditii de asemenea imbecilitati. N-ai cum. Mai ales cand materialul de la Pro TV incepe cu urmatoarea replica: “Au vrut discretie [n.r. Petre si Silvia], dar au fost inconjurati de presa…”. Pe scurt, “da-te dracu, ce-mi pasa mie de discretia ta, eu trebuie sa-mi fac exclusivitatea”.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: