Si castigatorul este…

by Andreea

dance

Imi place sa particip la concursuri. Cum vad unul care ma intereseaza, sar cu inscrierea. De obicei particip la concursuri care au ca premii cursuri de tot felul sau conferinte de o zi cu invitati de soi pentru ca, in general, au preturi piperate. Da, sa ai creier, inca mai conteaza si costa in unele parti.

Zilele trecute am ratat, la mustata, conferinta Meet the thinkers organizata de editura Publica unde, printre vorbitori, urmau sa fie Des Dearlove, Stuart Crainer, Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale, cei din urma cunoscuti datorita seriei Funky Business, insa toti prezenti in Thinkers50, unul din cele mai importante topuri de business care-i contine pe creativii, inovatorii si neplictisitorii dintr-un domeniu care pentru mine e, in principal, blaaaa.

Azi de dimineata am primit insa o veste buna. Ca din 3 noiembrie voi incepe cursul de dans contemporan in cadrul Fundatiei Calea Victoriei. Saptamana trecuta am vazut pe nu mai stiu ce site ca daca scriu un eseu si raspund la o intrebare pot castiga una din cele trei burse puse la dispozitie pentru oricare din cursurile afisate. Am ales dansul contemporan pentru ca imi place sa dansez si pentru ca mi s-a parut genul de invatatura mind/body. Asa ca timp de 7 saptamani o sa incerc sa devin cel putin la fel de gratioasa ca fata din poza de mai sus.

Acum astept sa vad daca primesc o invitatie si la conferinta Optimism 2009 de la finalul lunii unde as vrea sa-l ascult pe Cabral. Dintre confirmatii de pana acum mai sunt Bogdan Naumovici, Cristi Mungiu, Cristi Lupsa [care a fost si-n sesiunea de vara si a carui prezentare am vazut-o video, dar nu mi s-a parut spectaculoasa; in scris, povesteste mai bine; stiu insa ca recent a inceput cursuri la Erudio, asa ca ma gandesc ca si-a mai condimentat discursul public] si Vlad Stan.

0 comment

You may also like

0 comment

Morko October 19, 2009 - 10:06 am

vreau si eu la dans. cat costa daca nu te duce mintea? 😀

Reply
Andreea October 19, 2009 - 12:41 pm

Am dat link in text catre toate info necesare legate de subiectul asta. Asa ca click cu incredere si-o sa aflii tot ce vrei sa stii. 😉

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: