Renovează-ți casa din fața calculatorului

by Andreea Vasile

StartCasa e primul serviciu digital din România prin care reamenajarea casei tale e doar la un click distanță. Îți spun cum e posibil.

Dacă te gândești de minim trei ori pe zi cum sufrageria, baia sau dormitorul tău ar putea să arate mai bine, atunci ce urmează să-ți spun e pentru tine. Și pe mine mă preocupă cum pot să-mi transform casa într-un cămin și mai confortabil. Chiar dacă locuiesc cu chirie, deci locul în care stau e unul temporar, vreau să mă simt aici ca acasă și sunt oricând gata să aduc îmbunătățiri spațiului. Iar StartCasa, cel mai nou serviciu de pe piața românească de amenajări interioare, poate fi soluția care să îți ușureze considerabil planurile și care îți arată că designul interior nu trebuie să fie un lux, ci o normalitate, o investiție pe termen lung în confortul propriu și al familiei. Îți spun imediat de ce.

Un studiu lansat de IRSOP (Institutul Român de Sondare a Opiniei Publice) la începutul lunii aprilie a arătat că unul din trei români plănuiește să pornească un proiect pentru îmbunătățirea casei în următorii cinci ani și că, pentru asta, alocă sume aproape duble decât o făceau în 2017, atunci când ultimul studiu de genul acesta a fost lansat. Pe scurt, valoarea medie pe care un român e dispus s-o investească în renovarea casei sale e de 4800 de euro.

Știm cu toții însă că, adesea, o renovare aduce cu sine mult deranj, multă energie consumată, uneori planuri date peste cap și, deci, cheltuieli mai mari. Cum putem să eficientizăm un proces de renovare e o întrebare pe care fiecare dintre noi o are în minte. Din fericire, acum nu mai suntem singuri în asta, iar piața e plină de specialiști gata să-ți vină în ajutor, pentru ca tu să ai o experiență mai plăcută și mai lipsită de anxietatea generată de surprizele neplăcute și situațiile imprevizibile.

START 8.jpg

Îți spuneam mai devreme de StartCasa, primul serviciu digital din România prin care reamenajarea casei tale e la numai un click distanță, cu prețuri fixe și transparente pe cameră, fără negociere și ofertare. Dacă și tu te-ai săturat să faci treabă la mica înțelegere și vrei să scapi de negocieri interminabile și starea de indispoziție aferentă, atunci serviciul acesta s-ar putea să fie ceea ce căutai.

Asta datorită tehnologiei și proceselor automatizate, prin care ai servicii la prețuri mai mici, însă la aceeași calitate de nota 10, așa cum o spun toți clienții pe care StartCasa i-a avut până acum. Poți citi mai multe despre experiențele lor pe site-ul StartCasa.

Cum a apărut StartCasa, primul serviciu de design interior online din România?

600 de clienți fericiți. 2100 de camere amenajate. O rețea de peste 100 de designeri interiori gata să transforme casa ta într-o oază de frumos, relaxare și liniște. Sunt doar câteva dintre cifrele pe care StartCasa le-a adunat în ultimul an, căci, înainte de a deveni un serviciu digital, a fost o aplicație de mobil pentru cei care-și doreau o casă și aveau nevoie de sfaturi pentru fiecare etapă a proiectului lor, de la alegerea terenului până la fundație și alegerea materialelor.

START 2.jpg

Numai că nevoile celor care își construiau o casă nu se opreau aici. Ei doreau să afle și recomandări de arhitecți, proiectanți sau designeri de interior. Cerințele lor repetate și descărcarea aplicației de peste 100.000 de ori a determinat echipa StartCasa să țină cont de toate aceste lucruri și să ducă serviciul la un nou nivel.

Așa a apărut primul serviciu de design interior online din România în care totul se întâmplă din fața calculatorului, prin alegerea și cumpărarea unuia dintre cele 3 pachete disponibile, în funcție de buget și nevoi – Dream Casa, Perfect Casa și Fresh Casa – sau prin mixarea lor.

Care sunt avantajele serviciului digital StartCasa?

 • Nu îți mai pierzi timpul întrebându-te ce ar funcționa și ce nu ar funcționa
 • Nu mai ai interacțiuni neplăcute cu o mulțime de oameni
 • Cumperi online unul dintre cele pachete disponibile, cu prețul pe cameră de la 640 lei la 1890 lei și reduceri semnificative dacă numărul de camere selectat pentru reamenajare e mai mare
 • Toate pachetele conțin o soluție la cheie
 • Timpul de livrare pentru soluția ta e de maxim 2 săptămâni pentru o cameră
 • La final, primești de la designer o listă de cumpărături personalizată
 • Economisești timp prețios
 • Obții un plan de reamenajare în funcție de bugetul pe care-l ai
 • Primești soluții inteligente de folosire a spațiului
 • Poți face 2 editări sau revizii pe planul primit dacă ceva nu-ți place
 • Primești garanția serviciilor oferite, căci, pentru StartCasa, e important ca orice client să se simtă mulțumit și să își dorească să revină.

Ai un preț mai mic dacă îți alegi pachetul preferat în perioada următoare

START 5.jpg

La început de drum nou, StartCasa îți oferă prețuri mai mici, dacă alegi pachetul de care ai nevoie în perioada următoare. Așa că, dacă aveai în plan o schimbare de atmosferă în casa ta cu ajutorul designului interior, acum este momentul să faci pasul și să alegi unul dintre cele trei pachete la preț redus. Iată ce ți-a pregătit StartCasa, pe baza celor 600 de case pe care le-a amenajat și le-a făcut funcționale:

GARSONIERA

 • Sufragerie Dream Casa, bucătărie Perfect Casa, baie Fresh Casa
 • 2900 lei, prețul redus; 3720 lei, costul standard

 

APARTAMENT CU 2 CAMERE

 • Sufragerie Dream Casa, dormitor Dream Casa, bucătărie Perfect Casa, baie Fresh Casa
 • 4400 lei, prețul redus; 5610 lei, costul standard

 

APARTAMENT CU 3 CAMERE

 • Sufragerie Dream Casa, bucătărie Dream Casa, dormitor 1 Dream Casa, dormitor 2 Perfect Casa, baie Fresh Casa
 • 5900 lei, prețul redus; 8140, costul standard

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile de design interior pe care StartCasa ți le oferă și pentru a te familiariza cu serviciul și cu modul în care ai putea avea și tu planul tău personalizat pentru una sau mai multe camere ori pentru toată casa, intră pe site-ul www.startcasa.ro sau pe pagina de Facebook a StartCasa.

START 6.jpg

În plus, pe lângă reducerile de preț pe care le oferă, StartCasa îți mai dă un extra discount de 5% pentru că ești unul dintre cititorii mei fideli. Tot ce trebuie să faci e să introduci codul promoțional care-mi poartă numele, andreeavasile.

Spor la reamenajare și aștept să-mi scrii, în secțiunea comentarii, părerea ta despre serviciul digital de design interior Start Casa și despre ce cameră sau camere ți-ar plăcea să îmbunătățești în casa ta.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: