Stil de viață, nu dietă

by Andreea Vasile

În urmă cu doi ani, dacă nu mă înșel, prietenul meu bun, Răzvan Crișan, mă invita să-l însoțesc la o lansare de carte. ”Stil de viață, nu dietă” se numea aceasta și era scrisă de instructorul de fitness Valentin Vasile. Atunci a fost prima dată când am auzit acest nume, mai ales că Răzvan, care acum vine, de asemenea, la Limitless, făcea personal training cu el. Eu, în schimb, nu aveam nicio treabă cu sportul. Acum, când mă gândesc în retrospectivă, mi se pare amuzant că, într-un fel, universul m-a anunțat scurt: tu cu domnul acesta care-și lansează cartea te vei mai întâlni. Ceea ce, iată, s-a și întâmplat. În plus, la acea vreme, nici măcar nu i-am cumpărat cartea. Eram acolo în calitate de însoțitoare a lui Răzvan, pentru mine era o seară obișnuită în oraș și-o ocazie să-mi văd un prieten pe care, ca azi, îl văd prea rar.

stil de viata, nu dieta coperta

Coperta cărții ”Stil de viață, nu dietă” în varianta reeditată

Luni, pe 7 aprilie, la ora 19.00, cartea va fi relansată într-o nouă reeditare, de această dată la editura Curtea Veche. Evenimentul va avea loc la librăria Humanitas Cișmigiu și partea cea mai amuzantă este că … voi vorbi și eu cu această ocazie. Vă imaginați, deci, cam cum este viața asta că mă aduce iarăși față în față cu această carte, dar de data asta în cunoștință de cauză: știu ce scrie în ea, am aplicat ce scrie în ea, îl știu pe Vali, am încredere în el și în ceea ce face, deci toate ingredientele sunt de data asta amestecate așa cum trebuie astfel încât ce-am să scot pe gură luni este experiența mea și doar experiența mea.

M-am bucurat foarte mult că Vali m-a invitat să vorbesc și mă onorează că am șansa asta și de-abia aștept să vă spun ce cred eu că am învățat de la el, o lecție pe care, odată ce o ai, nu ți-o mai poate lua nimeni, o lecție pe care oricine o poate învăța și aplica în propria viață astfel încât să aibă parte de rezultate incredibile și de un drum nou care va părea ca un refresh din toate punctele de vedere.

Vă invit deci să fiți alături de noi pentru că este o ocazie foarte bună să vorbiți cu Vali, cu mine și cu membrii comunității Limitless care vor fi acolo. Știu din mesajele pe care le primesc că cei care se gândesc să vină în program au multe întrebări și noi, cei care vom fi acolo, suntem gata să răspundem la toate, dar să le și demontăm pe majoritatea pentru că le recunoaștem fiindcă le aveam și noi, iar azi vă putem spune că sunt pretexte și că puteți să treceți peste ele.

dieta poster

Voi vorbi în compania selectă a doamnei Iren Arsene, directorul editurii Curtea Veche și a lui Virgil Ianțu și Adrian Despot, doi oameni mișto pe care Valentin îi antrenează (deh, e un mediu cu show :D). Veți afla și de la cei din urmă că ceea ce Vali știe și face nu-s vorbe goale, ci rezultatul a ani de experiență și zeci de oameni ca ei și ca mine care i-au trecut prin mâini și-au fost remodelați cu ajutorul cunoștințelor pe care le are și pe care le avem și noi acum și cu care suntem de neînvins când vine vorba de antrenament și alimentație, ha!

Și, poate cel mai mișto în cartea asta, e îndemnul că atunci când vrei să arăți diferit, primul lucru pe care trebuie să îl știi e că … trebuie să mănânci, nu să faci foamea!

andreea 2

Oricine poate să aibă corpul pe care și-l dorește

5 comments

You may also like

5 comments

Adina Gheordun April 2, 2014 - 8:40 am

🙁 ce n-as da sa pot veni si eu, dar ne despart f multi km. exista posibilitatea sa postati un video de la lansare pe vreun site?

Reply
Andreea April 2, 2014 - 8:44 am

nu stiu daca va exista video de la aceasta lansare, insa daca va fi, il voi anunta.

chiar daca nu vei putea fi acolo, poti avea cartea, iar asta e cu mult mai important.

Reply
Diana April 2, 2014 - 12:54 pm

Buna Andreea! Aceasta este prima carte pe care am avut dorinta sa o citesc in detaliu si sa o conspectez pentru a retine mai bine ideile principale chiar inainte a fi lansata (nestiind acest lucru)! 🙂 Saptamana trecuta am dat comanda si imediat ce am primit-o, in masura timpului liber, am si inceput sa o citesc si sa iau si notite! 🙂 Imi place foarte,foarte mult cum sunt prezentate ideile, argumentele sunt clare, cu exemple concrete. O recomand tuturor!
De autor am aflat recent, dupa ce am citit un articol de-al sau pe site-ul foodstory, daca retin bine minte. Am comandat cartea fara sa stiu prea multe detalii, insa din prima clipa,citind prezentarea autorului pe site-ul personal (unde am gasit si cuprinsul cartii), mi-am zis ca trebuie sa fie o carte foarte bine scrisa avand in vedere ca sportul este domeniul care-l pasioneaza de atatia ani, ori intre sport si nutritia corecta, echilibrata este o stransa legatura.
Daca la cap. nutritie, in timp am tot citit diferite lucrari, totusi mereu mai aflam cate ceva, trebuie sa fim deschisi si sa acceptam ca toata viata avem de invatat… ei bine, la cap. sport eram in special curioasa de recomandarile oferite, eu neavand ocazia sa lucrez cu un antrenor personal pana acum. Si de acest aspect sunt extrem de multumita, caci programul de antrenament propus este unul realist si gandit logic dupa o schema bine pusa la punct.
Sunt extrem de incantata de aceasta carte! Practic acest ghid pune cap la cap, sistematic, informatii de care poate eram sau nu constienti si raspunde multor intrebari pe care orice persoana preocupata de sanatatea si conditia sa fizica inevitabil si le pune. De asemenea, cuprinde sugestii valoroase de antrenament de la un specialist in domeniu.
Daca as fi fost in Buc., cu mare drag as fi participat la eveniment… Mult succes autorului la eveniment si in activitate! Felicitari pentru aceasta lucrare!!!
Recomand cartea tuturor !!!!!

Reply
Andreea April 2, 2014 - 12:56 pm

Buna, Diana! Ma bucur foarte mult pentru recenzie si recomandare, e foarte binevenita. Iti multumim pentru gandurile bune, i le voi transmite lui Vali.

Reply
Tea Slabeste April 3, 2014 - 5:32 am

Uite ce ocazie faina sa ne reintalnim 🙂 Hai ca mi-am trecut in agenda – thanks for doing this!

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: