Stimulare la 220

by Andreea

Mi-am facut primul abonament de 10 sedinte de electrostimulare in urma cu vreo doua luni si jumatate cand mi-am dat seama ca, prin sport, nu reusesc sa scap de colacul de grasime numit, generic, burta. M-am dus la un salon de langa casa pentru ca, nou fiind, aveau tot felul de oferte si, dupa ce am facut prima sedinta, de control, si m-am simtit bine, am spus ca abonamentul este in regula. Electrostimularea arata cam asa. Nu, nu te trimit in spatiu dupa ce iti fac asta, ci te intind pe un pat unde stai culcat vreo 45 de minute, timp in care intensitatea masajului creste pentru ca impulsurile electrice cresc. Astfel, daca in prima luna nu am reusit sa trec de gradul de intensitate 3, pe la jumatatea celei de-a doua eram aproape de 7 in zona abdomenului (intensitatea maxima) si vreo 4 la picioare. Ca sa nu muriti de curiozitate, tratamentul a dat roade in ceea ce ma priveste si, dupa vreo doua abonamente d-astea combinate cu sport, ajunsesem unde imi dorisem, adica la o burta mai mica.

*

Imi facusem al treilea abonament cand am aflat ca Doinita, tipa care se ocupa de mine, a fost data afara de la salon in mod neasteptat si nedrept. Cea care m-a luat in primire nu detinea secretul asezarii electrozilor asa ca, la prima sedinta cu ea, am avut rabdare sa ii arat unde mi-i asez eu de obicei si, cam stramb, sa spunem ca am trecut de incercare cu bine. Animata ca, pana la urmatoarea sedinta si nefiind singura ei clienta, va invata sa umble cu aparatul, m-am dus la cea de-a doua sedinta cu nou-venita. De data asta, cu precizie, mi-a pus toti electrozii singura, asezandu-mi cate cinci pe fiecare picior. De obicei aveam doar trei pe fiecare pentru ca atunci cand intensitatea electrica creste, muschii se contracta si unda electrica se transmite pe intreg piciorul. I-am spus ca s-ar putea sa fie cam multi electrozi pe un singur picior insa mi-a zis ca va fi bine.

*

M-am intins in pat si a dat drumul la aparat. A crescut, treptat, intensitatea si, cand am ajuns la limita suportabilitatii, a plecat sa-si faca de lucru prin cabinat. Langa masa mea era o alta clienta la masaj, la Olivia. Deodata simt ca muschiul de pe pulpa stanga se contracta puternic. Ii zic Oliviei si ea vine si-mi inchide electrozii pentru zona respectiva. Cu un muschi contractat nu prea ai ce face asa ca oricat ma intreba daca imi e mai bine, nu-mi era. Apare o alta habarnista de-acolo care isi da cu parerea cum ca trebuie sa indeparteze electrozii din zona cu muschiul si incepe sa faca asta in timp ce aparatul merge, DECI CURENTUL SE PROPAGA PE PICIOARELE MELE. Imaginati-va ca cineva va pune sa va tarsaiti degetele intr-o priza. Cam asa ma simteam.

*

“Te rog, opreste aparatul”, ii spun idioatei pe un ton autoritar, incercand sa nu tip. Aoleu si vai de noi, regrete, regrete. Ii explic ca e a doua oara cand mi se pun electrozii prost si daca o persoana nu stie sa faca asta sa n-o mai faca deloc ca nu-s cobai si daca vrea sa invete sa il foloseasca s-o faca in timpul liber pe ea insasi. Ca n-a vrut sa greseasca, e noua. Zic nu-i problema mea si plusez cu ” abia astept sa revina Doinita”, despre care stiam bine ca n-avea sa revina fiindca fusese data afara.

*

In cele din urma, mi-am transferat orele de electro la masaj la Olivia, o mulatra care a fost maseur in echipele de volei, handbal si baschet ale Craiovei. Dupa o sedinta cu ea m-am simtit ca noua. Muschiul a cedat, in schimb am facut o super febra musculara din cauza masajului ei. Care, de altfel, a fost foarte revigorant.

0 comment

You may also like

0 comment

Sky September 13, 2010 - 12:32 pm

Kinky:>

Reply
Vilda September 13, 2010 - 1:14 pm

Vreau si eu la masaj la Olivia.

Reply
Sorana D. September 14, 2010 - 2:59 pm

Iti recomand sa te duci la Care Zone, clinica Adinei Alberts, si sa faci masaj endermologic. Daca te tenteaza si un cocktail pe baza de lecitina care arde grasimile si nu le mai permite sa se depuna in zona aia pentru aprox. 1 an, o sa vezi minuni. La mine au functionat, nu-mi venea sa cred cat de bine aratam, fara efort, durere sau riscuri din punct de vedere medical.

Reply
Andreea September 14, 2010 - 3:01 pm

ma tenteaza sa nu-si bata joc de mine, deocamdata. ahahahaha. dar in afara de incidentul asta, restul e ok. multumesc pentru pont though 🙂

Reply
Andreea September 14, 2010 - 3:04 pm

te intreb: cate sedinte ai facut? ca la ce scoruri au, le urez sa fie sanatosi 🙂

Reply
Sorana D. September 14, 2010 - 4:49 pm

Eu am facut vreo 4, cred. Eram inainte de bac si tata hotarase ca eram prea stresata :))

Eventual uita-te in Bucuresti pe unde mai fac endermo, pe preturi mai decente. Nu numai ca ajuta si chiar dispare apa din tesuturi, e si fun, te imbraca intr-un ciorap ca un costum de scafandru :))

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: