Succesul nu este o stare exterioară, succesul este un mindset

by Andreea Vasile

În octombrie 2013 viaţa mea avea să se schimbe în moduri pe care nu mi le-am imaginat niciodată.

Atunci m-am înscris în Limitless, un program de slăbire şi remodelare coporală unde urma să îmi schimb corpul prin antrenamente intense şi alimentaţie sănătoasă. Nu m-am gândit nicio clipă că acela avea să fie startul pentru o transformare profundă în care mintea a avut, de fapt, rolul esenţial.

Citeşte restul AICI.

Când am citit pentru prima dată despre concursul organizat de revista Oxygen, am spus că este anume făcut pentru mine. Asta pentru că, în pagina numită JURNAL a revistei on-line, oricine poate să împărtăşească povestea lui din fitness şi cum sportul a reuşit să le schimbe viaţa.

Ei, bine, despre cum sportul a reuşit să îmi schimbe mie viaţa vă povestesc deja de peste jumătate de an – ce zboară timpul! – iar acum fac asta, pentru prima dată, şi cu o miză clară: dacă voi câştiga concursul, voi fi premiată cu un interviu de două pagini în revista Oxygen.

Pentru mine este o şansă importantă să ajung într-o publicaţie citită de pasionaţii de sport pentru că, indiferent de câte ori am vorbit despre rezultatele mele la Limitless, am o mie şi-una de unghiuri şi aspecte despre care pot povesti ore în şir. Şi, la fel de important, este ajutorul TĂU!

EU

Cu muncă şi voinţă, mă antrenez în moduri în care nu credeam că o voi face vreodată

Uite ce trebuie să faci tu ca să contribui la SUCCESUL meu:

1. LIKE: mergi pe pagina revistei Oxygen, unde e textul meu, şi dă like. Asta valorează 1 punct.

2. SHARE: mergi pe pagina de Facebook a revistei Oxygen, dă scroll down până găseşti textul meu şi dă-i share. Asta valorează 2 puncte.

3. COMMENT: mergi pe pagina de Facebook a revistei Oxygen, dă scroll down până găseşti textul meu şi lasă un comment. Asta valorează 4 puncte.

Cu cât strâng mai multe puncte, cu atât am mai multe şanse de câştig. În acest moment sunt pe primul loc, însă concursul nu s-a încheiat, deci victoria nu este a mea, deocamdată. Termenul limită până la care poţi vota este 23 aprilie, aşa că mai sunt zile bune în care orice se poate întâmpla şi situaţia poate fi dată peste cap în defavoarea mea.

Îţi mulţumesc pentru susţinere!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: