Sufrageria

by Andreea

Barul din sufrageria McCann Erickson. Pe perete e un citat din Mark Twain: Truth is stranger than fiction, but it is because Fiction is obliged to stick to possibilities; Truth isn’t.

Azi m-am întâlnit cu Alex să povestim că nu ne mai văzusem demult. M-a primit în sufragerie. De fapt, în sufrageria McCann Erickson, un loc despre care am tot auzit şi despre care am tot citit, dar unde nu mersesem niciodată.

Sufrageria este, aşa cum vă aşteptaţi, un loc cu fotolii, tablouri, o bibliotecă şi-un bar. Bine, toate, în afară de fotolii, de dimensiuni cu mult mai mari decât aţi găsi în majoritatea caselor, dar ideea de confortabil există aşa că să spui “mă simt ca acasă” e la îndemână. Deschisă pe 30 septembrie 2010, sufrageria este un loc în care angajaţii McCann se pot destinde, îşi pot primi clienţii sau prietenii. Teoretic, aşa cum îmi spunea Alex, locul este cu circuit închis, practic, dacă vrei, poţi veni să bei o cafea, să mănânci o brioşă şi să răsfoieşti o carte sau o revistă.

Biblioteca din sufrageria McCann a început cu donaţii. Pe urmă, librăria Anthony Frost a oferit câteva titluri care pot fi cumpărate. Editura Curtea Veche a făcut la fel, aşa că dacă vreţi cărţi pe care ştiţi că le comercializează una dintre cele două nume, vă puteţi duce la McCann şi le puteţi cumpăra. Pentru bibliotecă vă puteţi face permis. Asta o să vă “coste” trei cărţi donate fondului deja existent.

*

Primul lounge pe care l-am văzut, vreodată, a fost acum câţiva ani la Leo Burnett şi ţin minte aceeaşi atmosferă caldă. Mă dusesem acolo într-o dimineaţă, când lumea abia venea la muncă, şi până să înceapă nebunia, stăteau cu toţii la cafea într-un spaţiu care arăta ca o bucătărie comună dintr-un cămin studenţesc din străinătate. Alţii, mai activi, jucau deja fussball, dacă îmi aduc bine aminte. Agenţiile de publicitate îl au pe vino-ncoa când e vorba de a-şi crea o atmosferă veselă, colorată.

*

Cu ocazia asta, am făcut şi câteva poze cu ce-am văzut p-acolo şi mi-a plăcut.

Poze de la “facerea” sufrageriei găsiţi aici.

0 comment

You may also like

0 comment

Tweets that mention Sufrageria « Atatea lucruri de invatat, atat de putin timp -- Topsy.com January 11, 2011 - 6:10 pm

[…] This post was mentioned on Twitter by cristina bazavan. cristina bazavan said: RT @AndreeaVasile: sufrageria: http://andreeavasile.wordpress.com/2011/01/11/sufrageria/ […]

Reply
Andrei K January 14, 2011 - 10:34 pm

hey Andreea! ma bucur ca ti-a placut la Sufrageria noastra! sa mai vii!

mi-am permis sa fac un post pe blogul nostru cu pozele tale si linkul catre acest post – http://mccannsufrageria.tumblr.com/post/2749699058/you-guys-know-andreea-vasile-she-writes-for – cu un mesaj simplu de “multumesc”! )

o singura corectia: un concept si initiativa interna, Sufrageria a fost “adusa in viata” intr-o colaborare ft stransa cu Curtea Veche Publishing si buticul lor de creatie Griffon & Swans, si pe langa pop-up shop-ul lor tot ei au vb cu Anthony Frost sa ofere cartile in limba engleza – deci e putin putin altfel secventa evenimentelor. nu de alta, dar sa dau credit maaaare “where it’s due” echipei de la Griffon, our good friends.

Andrei K.

Reply
Andreea January 15, 2011 - 11:33 am

Cu placere, Andrei! Si multumesc pentru completari 😉

Reply
Andreea January 15, 2011 - 11:36 am

Si inca un “multumesc” pentru descrierea generoasa de pe site-ul vostru 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: