Sunt capitanul Basescu, cel mai de soi capitan

by Andreea

base

Si-uite asa o luam de la capat!

Dupa ce in urma cu doua zile majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR a respins guvernul Croitoru, ieri partidele politice s-au intalnit iar la Cotroceni, pentru consultari, cu Basescu. Au spus ca tot Johannis e cel pe care il doresc. Basescu a spus, in principal, ca nu se poate urmand sa faca propria propunere.

Surpriza zilei de azi se numeste Liviu Negoita, primar la sectorul 3, pe care Basescu, poate prea emotionat, l-a prezentat ca primar la sectorul 4, dar ce mai conteaza? Unul dintre argumentele lui Basescu a fost ca Negoita a fost reconfirmat cu aproape 80% din voturi in functia de primar al sectorului 3, deci are sustinerea populatiei. Heeeelaaaau! Bucuresti nu e Romania. Sectorul 3 nu e Bucuresti, deci ce relevanta au cei 80%? E ca si cand as spune ca tata merita sa fie presedinte pentru ca la noi in bloc a fost votat in unanimitate presedinte al comitetului de locatari.

Nu doar ca Negoita nu va trece, din nou, de Parlament, dar Base o arde prost de tot. Adica poate ca romanii sunt oameni religiosi, dar sper ca in momentul in care s-a dus la Patriarhie unde lumea era la coada la moaste, doar pentru ca a auzit “faca-sa voia Ta precum in cer, asa si pe pamant”, presedintele  n-a crezut ca se vorbeste despre el. Desi, mai stii? In orice caz, nu-i a buna. La faza asta cred ca si fanii de fani ai lui Base stramba din nas si se-ntreaba, in cor, WTF?

Si Vlad Petreanu rezuma, in trei puncte, situatia.

0 comment

You may also like

0 comment

nepotu November 6, 2009 - 1:04 pm

dar cica Johannis n-are voie sa fie prim-ministru…

Reply
Andreea November 7, 2009 - 2:54 pm

Cf. legii agentiei nationale a integritatii n-ar avea voie pentru ca in primul mandat de primar a indeplinit concomitent functia de primar si a fost si administrator a unei firme comerciale ceea ce e interzis. Prin urmare, n-ar avea voie sa fie desemnat in functii publice timp de 3 ani. Doar ales. Ma rog, e cu dus intors situatia ca practic in cazul de fata trebuie sa fie both propus, si ales :-)))

Reply
Roxana November 7, 2009 - 2:35 pm

Dar totusi tine minte ca refuzurile Parlamentului sunt limitate, daca nu vrea sa fie dizolvat, asa ca poate stie Basescu ce stie si chiar ca o sa avem parte de un guvern surpriza…

Reply
Andreea November 7, 2009 - 2:40 pm

Eu cred ca spre asta tinde Baselu – spre dizolvare.

Reply
Roxana November 7, 2009 - 2:47 pm

Si eu ma gandesc ca ori dizolvare, ori sa le bage pe gat pe cine vrea el ca ultima varianta, alternativa dizolvarii.
Sa vedem ce se intampla in practica…

Reply
Andreea November 7, 2009 - 2:50 pm

Pana la ora asta, PSD, UDMR si PNL nu s-au dus la consultarile pentru formarea guvernului Negoita. Ceea ce inseamna ca daca nu fac asta pana luni, lista cu propuneri de ministri a lui Negoita va fi formata exclusiv din PDL-isti. No way in hell Parliament will say ‘yes’ to this. Si insusi refuzul de negociere arata clar ce pozitie au.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: