Susţine-mă la Swimathon: vino, fă o donaţie şi facem poză împreună

by Andreea Vasile

aliat

Să o iau în ordine inversă: de ce ai face o poză cu mine? Răspunsul este simplu: sâmbătă, la Swimathon, îl am cu mine pe Vlad Bâscă, fotograf oficial al Digi24 HD, partener media la evenimentul de înot în urma căruia strângem fonduri pentru cauzele în care credem.

Eu voi înota pentru ALIAT, un ONG din Bucureşti care din toamnă vrea să ajute dependenţii de alcool şi droguri cu terapie prin artă. Stai aşa! Înainte de orice concluzie greşită, să ştii că dependenţa de alcool şi droguri nu este un moft sau o simplă chestiune de alegere. Este o boală şi ca orice altă boală poată fi tratată şi vindecată şi ca treaba asta să fie şi mai eficientă, specialiştii de la ALIAT au nevoie de susţinere financiară ca să pună în practică ideile creative pe care le au şi cu care vor să ajute.

Fii atent! Suntem o gaşcă de cinci oameni: Oana, Aiana, Octav, Mugur şi cu mine. Toţi suntem pregătiţi să batem apa timp de 50 de minute, în variantele cele mai nebune, ca să ne facem treaba bine şi să te convingem pe tine, prieten şi donator, să vii la Lia Manoliu, să ne susţii, să te bucuri alături de noi şi să donezi orice sumă crezi tu că îţi e la îndemână. Eu îţi spun pe bune că avem nevoie de 3000 de euro, asta e suma pe care ne-am propus să o strângem în contul ALIAT.

N-am uitat de poze! Reiau. Suntem nişte oameni mişto şi înotăm pentru o cauză bună. Poţi face poze cu noi, dar şi separat, o să ai o fotografie profesionistă de la un om care vede zilnic figuri care apar la televizor, deci ştie cum să te facă să arăţi impecabil. Cu puţin noroc, poza ta ar putea să ajungă chiar şi în presă. Sigur, asta e decizia PR-ului nostru, Violeta, de la Digi24, ea ştie unde trebuie să trimită pozele şi de ce.

Să recapitulăm! Sâmbătă, 6 iulie, de la ora 12.00 la bazinul Lia Manoliu, echipa ALIAT înoată să strângă 3000 de euro. Vino şi tu, susţine-ne şi donează cât vrei. Dacă totuşi nu poţi să ajungi, te poţi înscrie ca susţinător pe site-ul Swimathon şi poţi alege să donezi prin varianta care îţi este cel mai la îndemână.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: