Susţineţi-ne la Swimathon, donaţi!

by Andreea Vasile

VALURI

Pe 6 iulie, Oana, Aiana şi cu mine vom înota la Swimathon din partea organizaţiei ALIAT, care, prin programele sale, încearcă să-i ajute pe dependenţii de alcool şi droguri să nu mai fie, ei bine, dependenţi. Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitate. Noi avem cauza, ne mai trebuie fondurile.

Dorinţa de a participa la acest eveniment este de a demonstra că fiecare om contează, că nu este nevoie să fii altcineva ca să fii acceptat. Ne dorim ca persoanele cu un consum problematic de alcool să aibă încredere în ei şi în capacitatea lor de a depăşi problemele. Înotând pentru proiectul ALIAT,pe lângă terapia persoanelor cu un consum problematic de alcool, susţii şi familiile lor (copii, parteneri de viaţă etc).

Cam asta este motivaţia noastră pe care am declarat-o public.

*

Suntem mulţi care vom înota pe 6 iulie la Lia Manoliu, fiecare pentru scopul lui, aşa că sunt multe cauze pentru care puteţi dona, însă noi, echipa ALIAT, vă rugăm să o faceţi pentru cauza noastră. Nu contează suma de bani, oricât este binevenit pentru că puţin cu puţin ajungem unde trebuie. Anul ăsta, ALIAT vrea să dezvolte un program de terapie prin poezie care să dureze un an. Costurile sunt undeva la 6000 de euro, însă în urma Swimathon-ului ne propunem să strângem vreo 3000 de euro.

*

Puteţi susţine cauza oricum: fie la eveniment (pe 6 iulie), fie pe site, fie prin transfer bancar (contul RO66 BACX 0000 0006 8633 0001, deschis la Unicredit Ţiriac Bank, sucursala Domenii, București). Orice formulă aţi alege, noi vă mulţumim!

Dacă vreţi să donaţi, dacă nu aţi înţeles pentru ce înotăm sau cum funcţionează ideea, vă rog să întrebaţi, o să vă răspund negreşit.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: