Tabu iulie-august

by Andreea Vasile

Radu Mazăre şi Lavinia Pârva pe coperta revistei Tabu, iulie-august 2011

Numărul iulie-august este primul al revistei Tabu post-Cristina. Dar cred că the team pulled it nicely şi lucrurile pe care le-am învăţat de la ea, aşa cum se întâmplă cu toate lucrurile bune învăţate de la mentori care-s buni profesori şi profesionişti, au fost utile în ceasul din urmă în care, câteodată, mai trebuie să stai şi pe picioarele tale.

Ina şi cu mine ne-am dorit foarte mult acelaşi conţinut editorial de calitate cu care v-am obişnuit şi ne bucurăm că el este prezent şi în acest număr prin interviuri, story-uri şi dosar, toate cu miez, şi cu personaje, numai bune de citit peste vară (deşi într-o zi le puteţi da gata dacă aveţi timpul necesar; deşi ştiam revista pe dinafară până să intre în print, când a apărut pe piaţă am recitit-o cu satisfacţia lui “e munca noastră, nu ne-a ajutat nimeni şi arată grozav”).

Mai mult, revista este îmbunătăţită şi la nivel vizual: layout-urile şi fotografiile sunt mai bine gândite aşa că să citeşti Tabu devine o experienţă completă în care există un mai bun echilibru între imagine şi text.

Iulie-august este un număr dedicat experimentelor. Plecând de la ceea ce se întâmplă în interiorul redacţiei, unde avem colegi noi, şi până la schimbările din revistă, de care vă povesteam mai sus, tema pentru acest număr a venit, cumva, natural. Vine o vreme în care eşti provocat şi o vreme în care trebuie să provoci şi în oricare dintre cazuri trebuie să te ridici la înălţimea provocării, să nu-ţi fie teamă să-i faci faţă şi prin atitudine şi cunoştinţe să dai ce ai mai bun ca să ai rezultate bune.

Asta am încercat să comunicăm prin Tabu-ul pe care, poate, îl ţii în mâini acum: orice ai decide să faci cu tine, fă experienţa să conteze. Poate că, de multe ori, îţi este frică să încerci, poate că, de multe ori, ca să nu deranjezi sau superi, îţi este frică să provoci, dar vine o vreme când să fi LOUD este obligatoriu ca să creşti. Şi pentru asta nu ai nevoie de permisiunea nimănui deşi, ştiu, câteodată simţi asta, câteodată simţi că nu eşti demn să fi mai bun şi mai sus decât eşti acum.

Luna asta nu îţi mai povestesc ce poţi găsi în revistă. Dar dacă ce am scris aici ţi se potriveşte, înseamnă că numărul ăsta este pentru tine.

Keep close. We’ll be pushing it harder!

0 comment

You may also like

0 comment

Aura July 4, 2011 - 5:39 pm

Felicitari, Andreea! Abia astept sa citesc revista.

Reply
Andreea July 4, 2011 - 5:41 pm

Multumim Aura. Hope you like it 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: