Traversarea Mării Negre în 11 zile

by Andreea Vasile

În urmă cu două luni echipa Atlantic4 a reușit cea mai rapidă traversare a Mării Negre, în numai 11 zile. A fost prima cursă lungă pe care echipa a făcut-o înainte de marea provocare din decembrie: traversarea Oceanului Atlantic în competiția Atlantic Challenge, când băieții vor sta pe apă 60 de zile.

Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu, Marius Alexe și Alexandru Dumbravă au plecat la drum de la Marina Limanu la mijlocul lunii iunie și au vâslit 1200 de kilometri  pe Marea Neagră, până în Batumi, Georgia.

În decembrie însă coordonatele vor fi diferite: cei patru membri ai echipei finale, Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu și Marius Alexe, vor străbate 5000 de kilometri din La Gomera, Insulele Canare și până în Antigua, Marea Caraibilor. E prima participare a unei echipe românești la competiția asta nebună și imprevizibilă.

poza 4

O zi cu soare în mijlocul Mării Negre.

Totul cu un scop nobil: strângerea de fonduri pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței și construcția unui campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare sau limitatoare de viaţă. Poți dona pentru acest scop pe platforma Galantom. În funcție de donația ta ești la rândul tău răsplătit:

  • 100 lei – numele tău va fi scris în cabina bărcii, să le porți noroc băieților.
  • 500 lei – numele tău va fi scris în cabina bărcii + o plimbare cu barca.
  • 1000 lei – numele tău va fi scris în cabina bărcii + o plimbare cu barca + o noapte în barcă.
  • cea mai mare donație individuală – îi vei putea aștepta pe băieți la finish, în Antigua.

În plus, indiferent de suma donată, vei primi filmul traversării Mării Negre, așa că vei putea vedea pe îndelete ce înseamnă să locuiești 11 zile pe o barcă, în mijlocul apei, pe soare și pe furtună.

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: