Un singur leu este suficient de puternic să schimbe ceva în bine

by Andreea Vasile

Leul este regele animalelor! Oare de ce a devenit leul rege și ce l-a recomandat pe el lider pentru toate celelalte animale? Să fie frumusețetea lui? Sau poate puterea? Sau răgetul care te bagă-n spaimă? Să fie toate la un loc? Când eram copil mă gândeam la toate aceste atribute ale unui leu și încercam să-mi dau seama cine l-a făcut pe el șef. L-a numit cineva? S-a autointitulat ca fiind unul? Dar animalelor nu prea le pasă de funcții de ierarhii. Ele sunt ceea ce sunt și nici nu-și imaginează că ar putea să fie altceva. Leul este rege și basta. Este doar unul și n-are nevoie de ajutoare, sau haită, sau confirmări. Își cunoaște rolul și se poartă ca atare fără prea mari bătăi de cap.

leu

Un singur leu este suficient de puternic să facă diferența în bine

Dacă animalul poate să facă asta, de ce n-am crede că și leul, monedă națională, e suficient de puternic să aducă o schimbare benefică în viața cuiva? ”Ce să mai faci azi cu un leu?”, e o întrebare retorică, menită să indice că valoarea lui e nesemnificativă pentru cei mai mulți dintre noi. Însă dacă leul meu, cu leul tău, cu leul lui, și cu alți lei veniți de aiurea ar putea să schimbe viața cuiva? Dacă banalul leu, adunat, ar deveni deodată la fel de puternic ca animalul? Atunci ai crede în puterea lui? Un leu poate da speranță cuiva că mai apucă să trăiască o zi în care să mănânce, chiar și un covrig. Mai mulți lei pot da speranță altcuiva că viața poate merge înainte.

daria

Daria are 10 ani și crede că un leu poate să schimbe ceva în viața ei.

Daria are 10 ani și crede că leul fiecăruia dintre noi e important. Asta pentru că ea are o formă rară de cancer, sarcom Ewing/PNET și, deci, urgența e implicită. Ca de obicei într-o astfel de situație, dilema apare ca necruțătoare: banii sau viața? În ceea ce mă privește, întrebarea asta nici măcar nu ar trebui să fie o opțiune. Evident, alegem viața pentru că banii nu sunt o problemă. Fiecare dintre noi are un leu pe care îl poate da, mai departe, Dariei. Împreună putem să-i oferim o armată de lei a căror putere să o protejeze și a căror investiție să însemne vindecare.

leu 1

Alături de Daria este pagina de Facebook de unde poți afla toate informațiile despre boala Dariei și despre cum leul tău poate fi mai puternic decât ți-ai închipuit.

Daria este fiica lui Valentin Țună cu care am fost colegă la Digi24. Valentin Țună este unul dintre cei mai amabili și plăcuți oameni pe care îi știu. Iar situația lui este exact ca într-un film din acela în care toate personajele trăiesc în armonie și când li se întâmplă ceva incredibil, nu înțelegi deloc de ce tocmai lor. Așa este și cu Valentin! Însă el este un om puternic și, din cât l-am cunoscut, știu că, la rândul lui, a devenit un leu, unul care prin credință și blândețe reușește să ne miște pe toți astfel încât, împreună, să devenim, la rândul nostru, lei.

Așadar, vino cu leul tău în conturile deschise de părinți pentru fiica lor, Daria:

RO29 INGB 0000 9999 0132 5506 pentru RON deschis la ING.

RO18 INGB 0000 9999 0484 8938 pentru EURO deschis la ING.

RO18 RNCB 0318 0003 6840 0002 pentru RON deschis la BCR.

Dă-i leului puterea pe care o are cu adevărat!

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: