Urbatlon: provocarea oraşului

by Andreea Vasile

Mâine voi participa la prima mea competiţie de alergare, forţă şi anduranţă. Este vorba despre URBATLON, un eveniment non-competitiv în care provocările cu care ne întâlnim în fiecare zi în oraş sunt transpuse într-un happening sportiv. Alergarea, căţărarea, slalomul în trafic, obstacolele şi depăşirea tuturor acestora este miza principală a evenimentului împreună cu, evident, finalizarea cursei. Obiectivul meu este, de asemenea, să duc povestea la final şi încă în picioare, deşi, recunosc, să scot un timp bun mă interesează în egală măsură pentru că este important să mă comport ca un atlet şi un atlet lucrează şi pe viteză, aici se văd forţa şi rezistenţa că altfel, în plimbare, oricine ar putea face probele.

Simularea traseului de sâmbătă, 21 iunie, din cadrul URBATLON

Cu cifra de concurs 8, voi fi unul dintre cei peste 1500 de participanţi care s-au înscris la eveniment aşa cum anunţa ieri site-ul HotNews. Vor fi şapte probe pe un traseu total de 5 kilometri. Organizatorii spun că dificultatea va fi medie. Nu îmi fac însă griji pentru că bootcamp-ul Limitless de săptămâna trecută când am făcut şapte antrenamente plus alte două de săptămâna aceasta la curs cred că şi-au făcut treaba foarte bine. De fapt, aş putea să spun, că sunt antrenată de peste jumătate de an pentru acest tip de competiţie, deci intuiesc că îmi va fi relativ uşor să duc traseul la capăt şi plănuiesc să mă simt bine în timpul evenimentului şi să mă bucur de fiecare încercare.

urbatlon 1

Forţă, anduranţă şi perspicacitate, aceasta este provocarea URBATLON

Evenimentul va începe la ora 10.00 la stadionul Lia Manoliu cunoscut drept Arena Naţională, iar susţinătorii pot participa gratuit. Aşa că dacă vreţi să vedeţi pe viu ce înseamnă un asemenea concurs, veniţi şi faceţi galerie mai ales că, după încheiere, între orele 13.oo – 14.00 va fi un soi de petrecere în aer liber cu muzica asigurată de KISS FM, cei care se ocupă de energia sonoră şi-n timpul competiţiei, lucru pentru care mă bucur pentru că pe mine muzica mă determină să fiu dinamică şi să-mi găsesc constanţă în ritmul cu care mă mişc.

motivation

Poţi să reuşeşti în ceea ce faci în măsura în care crezi în reuşita ta

Cel care îmi va asigura buna dispoziţie la faţa locului şi va avea grijă de nevoile mele sportive va fi … tatăl meu. În primul rând pentru că este printre singurii care nu au nicio problemă să se trezească sâmbătă dimineaţa şi în al doilea rând pentru că este un tip disciplinat, pe care mă pot baza şi care ştiu că se va purta ireproşabil în rol de susţinător. Este posibil să o am secund şi pe mama, dar urmează să confirm echipa în această seară. 😀

_RBC5422

Sunt pregătită să fac faţă traseului de 5 kilometri care mă aşteaptă la URBATLON

Aştept cu entuziasm ziua de mâine şi ştiu că odată cu evenimentul ăsta voi prinde gustul pentru acest tip de competiţii şi că vor urma altele şi, cine ştie, sky is the limit, nu?

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: